Διαγόρας: Βάρος στις μετεγγραφές του Ιανουαρίου

To ρεπό τους με αφορμή τα Χριστούγεννα απολαμβάνουν από την Κυριακή το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του Διαγόρα.

Οι «κυανέρυθροι» μάλιστα θα κάνουν πολύ καλές γιορτές μετά το «διπλό» που έκαναν στον Ασπρόπυργο (0 – 3) και που τονώνει την ψυχολογία τους ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Football League. 

Οι παίκτες του «γηραιού» επανέρχονται στις προπονήσεις στις 27 Δεκεμβρίου προκειμένου να ξεκινήσουν σιγά σιγά την προετοιμασία τους για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, όπου θα αντιμετωπίσουν στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας τη Βέροια στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του δευτέρου γύρου.

Η διοίκηση από εδώ και πέρα στρέφει την προσοχή της στις μετεγγραφικές κινήσεις που θα γίνουν σε μια προσπάθεια να ενισχύσουν όσο το δυνατόν περισσότερο το ρόστερ.

Όπως έχουμε γράψει ξανά, η ομάδα του νησιού μας θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα αποκτήσει έναν αμυντικό χαφ, ένα κεντρικό χαφ αλλά και ένα μπακ και από εκεί και πέρα ίσως και δύο ακόμα παίκτες αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό.

Η περίπτωση του ακραίου οπισθοφύλακα, πρώην παίκτη του Αστέρα Ιτέας Τάσου Χουζούρη δεν έχει τελειώσει ακόμα, καθώς οι παράγοντες του συλλόγου θέλουν να ρυθμίσουν ακόμα κάποιες λεπτομέρειες πριν προχωρήσει η συγκεκριμένη κίνηση. Ακόμα πάντως δεν θα πρέπει να θεωρείται τίποτα δεδομένο.