Έτοιμες οι μετεγγραφές της Ρόδου!

Στην τελική ευθεία για την πραγματοποίηση των μετεγγραφών της βρίσκεται η Ρόδος.

Οι «πράσινοι» είναι δεδομένο ότι θα αποκτήσουν έμπειρους παίκτες,  οι οποίοι θα είναι τουλάχιστον τέσσερις, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι όλοι οι «στόχοι» έχουν εντοπιστεί και σύντομα θα υπάρξουν και ανακοινώσεις.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για ποδοσφαιριστές,  οι οποίοι θα είναι σε θέση να κάνουν τη διαφορά. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση των «ελαφιών» με αφορμή και τα Χριστούγεννα, αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Με τις υποχρεώσεις να έχουν ολοκληρωθεί, οι ποδοσφαιριστές μας πληρωμένοι στο ακέραιο και πρωταθλητές χειμώνα αναχωρούν αύριο για ολιγοήμερες διακοπές. Το τελευταίο ραντεβού με τον προπονητή μας Κώστα Βελιτζέλο έγινε τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου στις 6 το πρωί στο δημοτικό στάδιο της Ρόδου.

Αμέσως μετά την προπόνηση οι ποδοσφαιριστές αναχώρησαν και η επιστροφή έχει καθορισθεί για την 28η Δεκεμβρίου.

Στην ημερομηνία επανόδου στις υποχρεώσεις της ομάδας, παρόντες θα είναι και ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν, αφού σε προχωρημένες συζητήσεις και σε τελικές συνεννοήσεις είναι τουλάχιστον τέσσερις προσθήκες για τις μετεγγραφές του Ιανουαρίου που σίγουρα θα κάνουν τους φίλους της Ρόδου ιδιαίτερα περήφανους!

Ευχόμαστε στους φιλάθλους μας, στους Ροδίτες, σε φίλους και αντιπάλους ποδοσφαιριστές, στις διοικήσεις των ομάδων και σε προπονητές Καλά Χριστούγεννα, με Υγεία και Οικογενειακή ευτυχία».