Απογοητευμένοι με τον Ατσικνούδα στην ΑΕ Κατταβιάς!

Απογοητευμένοι από τη διαιτησία του Δημήτρη Ατσικνούδα στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Φοίβο στην Κρεμαστή (5 – 1) είναι οι άνθρωποι της Αθλητικής Ένωσης Κατταβιάς.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού,  του εξέφρασαν τα έντονα παράπονα τους για τις αποφάσεις που έλαβε σε συγκεκριμένες φάσεις.

Μάλιστα, είναι αποφασισμένοι να ζητήσουν την εξαίρεση του από τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας τους, επικαλούμενοι και την προηγούμενη κακή κατά την άποψη τους διαιτησία του και στις Καλυθιές στο παιχνίδι που είχαν δώσει με τον τοπικό Απόλλωνα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα καθαρά αγωνιστικά ζητήματα, οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν χθες την τελευταία τους προπόνηση πριν από τα Χριστούγεννα και πήραν άδεια. Θα επιστρέψουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς την προσεχή Παρασκευή.

Στο δεύτερο γύρο, η ομάδα της ΑΕ Κατταβιάς αναμένεται να εμφανιστεί περισσότερο ενισχυμένη μιας και επιστρέφουν οι Τοπαλίδης, Φράγκος και Δράμης που το τελευταίο διάστημα απουσίαζαν εκτός Ρόδου αλλά και ο Παπασταμάτης που θα έχει αποθεραπευτεί.

Μετεγγραφικά δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, ωστόσο οι …κεραίες της ομάδας είναι ανοιχτές σε περίπτωση που βρεθεί κάτι εξαιρετικό.