Τη συγκίνηση για τη βράβευσή του εξέφρασε ο Θανάσης Στάμος

Τη συγκίνησή του για την πρόσφατη βράβευσή του από το ΙΕΚ Κέρκυρας του υπουργείου Τουρισμού εξέφρασε χθες, σε δηλώσεις του, ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Ρόδου, πρώην διευθυντής  ΑΣΤΕΡ και ΤΕΣΤΕ και αναπληρωτής γενικός διευθυντής του ΟΤΕΚ, κ. Θανάσης Στάμος.

Όπως είπε, λοιπόν, η βράβευσή του αυτή, έγινε σε συνεργασία του Δήμου Κέρκυρας με την Τουριστική Σχολή της περιοχής, η οποία είναι μία από τις εννέα-δέκα σχολές από τον παλιό Οργανισμό, της «Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων», ο οποίος πλέον έχει μεταφερθεί στο Υπουργείο Παιδείας.

Και δήλωσε ο κ. Στάμος: «Πράγματι, ήταν μία συγκινητική εκδήλωση, δεν το περίμενα. Ένας ξένος τόπος στον οποίο δεν είχα προσφέρει και ιδιαίτερα πράγματα, απλά πρωτοστάτησα κάποια στιγμή στο να μην κλείσει η σχολή, γιατί εκτελούσα χρέη Γενικού Διευθυντή, μου έκανε αυτή την τιμητική εκδήλωση. Μου παρέδωσαν  μία πλακέτα, με ευχαρίστησαν και βρήκα εκεί παλαιούς συναδέλφους, καθηγητές, σπουδαστές, σύσσωμο το διοικητικό και εκπαιδευτικό προσωπικό και τους ευχαριστώ πολύ για την απρόσμενη πράγματι τιμή που μου έκαναν».

Μάλιστα, παρουσίασαν και ένα βίντεο για τη ζωή του κ. Στάμου, από νεαρός καθηγητής που ξεκίνησε μέχρι τη συνταξιοδότησή του.

Για τις ιαματικές πηγές
Αμέσως μετά, με εντολή του Δημάρχου κ. Αντώνη Καμπουράκη, ο κ. Στάμος μετέβη στη Θεσσαλονίκη επειδή, τις προηγούμενες ημέρες, διεξήχθησαν οι εκλογές για την ανάδειξη νέας Διοίκησης στον Σύνδεσμο Ιαματικών Πηγών Ελλάδας, όπου βεβαίως μετέχει και ψηφίζει δια των εκπροσώπων της και η Ρόδος, μετά την πιστοποίηση των Πηγών Καλλιθέας.

Ερωτηθείς, τέλος, ο ίδιος είπε ότι έχουμε καλά νέα και ότι θα πάνε καλά τα πράγματα στον τομέα αυτό, κάτι στο οποίο θα συμβάλει και ο νέος Πρόεδρος του Συνδέσμου, ο δήμαρχος Κύθνου Σταμάτης Γαρδέρης, ο οποίος έχει εμπειρία πάνω στα θέματα αυτά.