Χοσάδας: «Χρειαζόμαστε ενίσχυση μεσοεπιθετικά»

Την άποψη ότι η ομάδα θα πρέπει να ενισχυθεί μεσοεπιθετικά προκειμένου να μπορέσει να παρουσιάσει ένα διαφορετικό πρόσωπο, εξέφρασε με δηλώσεις του στην «Αθλητική Ροδιακή» ο Βαγγέλης Χοσάδας.

Ο άνθρωπος που το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μέχρι να βρεθεί ο νέος προπονητής όπως όλα δείχνουν, τόνισε τα ακόλουθα:
«Αν γίνουν οι απαιτούμενες κινήσεις και ενισχυθούμε μεσοεπιθετικά αλλά και με βάση αυτό που έχει δει μέχρι τώρα στα παιχνίδια στην έδρα μας, νομίζω εύκολα ή δύσκολα θα παραμείνουμε στην κατηγορία. Αμυντικά είμαστε καλά, δεν υπάρχει πρόβλημα. Δεν έχουμε όμως καθόλου δημιουργία. Αν μπορέσουμε να δημιουργήσουμε θα έρθουν και τα γκολ. Χρειάζονται παίκτες στον άξονα και στα πλάγια, δεξιά και αριστερά. Αυτή είναι η άποψη μου».


Αναφερόμενος και στο πρόσφατο εντός έδρας παιχνίδι με τον Θεσπρωτό, ο έμπειρος προπονητής, τόνισε και τα ακόλουθα:
«Οι παίκτες που μένουν στην ομάδα βγάζουν πολύ πάθος και δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους. Αυτό ασφαλώς και είναι πάρα πολύ σημαντικό. Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο με υγεία πάνω απ’ όλα».


Την Παρασκευή θα επιστρέψουν στις προπονήσεις οι παίκτες του Ιάλυσου μετά την άδεια που πήραν προκειμένου να γιορτάσουν με τις οικογένειες τους τα Χριστούγεννα. Την ημέρα εκείνη θα ξεκινήσει ουσιαστικά η προετοιμασία για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦ Ιεράπετρας που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020.