Καράτες JKS: Δόθηκαν οι έγχρωμες ζώνες

Ολοκληρώθηκε η εξεταστική περίοδο για τις έγχρωμες ζώνες του Bushido kandojo με την διεξαγωγή και της τελευταίας σχολής στη Ρόδο από τον branch leader της JKS Greece, κ. Άνθιμο Αντώνογλου.

Βοηθοί εξεταστές ήταν ο Ιωάννης Φιλλιπόπουλος, Κωνσταντίνος Κρητικός, Σάββας Διακοσταματίου και Ιωάννης Παπαγεωργίου. Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι διοργανωτές των εξετάσεων, αναφέρουν τα ακόλουθα: «Η ποιότητα των εξετάσεων σε συνάρτηση με την απόδοση των αθλητών, ήταν καλύτερη από το παρελθόν, διότι ευτυχώς η εξέλιξη του ανθρώπου παρασύρει στο διάβα της και τη φιλοσοφία του karatedo. Και μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους στη JKS γιατί βλέπουμε το μέλλον του καράτε σε πραγματικό χρόνο. Αυτό μας  κάνει να αισθανόμαστε  δικαιωμένοι  σαν απλοί μαθητές του karate, που αρκετά χρόνια πριν πιστεύαμε  ότι εμείς στη JKS δεν διδάσκουμε καράτε, αλλά μαθητές και δάσκαλοι το δημιουργούμε μαζί.

Όλη η JKS Greece από τους προέδρους των συλλόγων μέχρι το μικρότερο ηλικιακά μαθητή μας, ευχόμαστε σε όλους καλά Χριστούγεννα και ειρηνική Πρωτοχρονιά. Το 2020 να φέρει σε όλους υγεία. OSS».