Νέα πρόσωπα σήμερα στον Ιάλυσο!

Μετεγγραφικός οργασμός επικρατεί το τελευταίο διάστημα στις τάξεις του Ιάλυσου.

Αν και ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει οριστικά αν θα έρθει νέος προπονητής, η διοίκηση προσπαθεί να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα ενόψει της πολύ δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος της Football League.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, στη σημερινή προπόνηση αναμένεται να βρίσκονται στο γήπεδο δύο ή τρεις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αναμένεται να αποτελέσουν τις πρώτες κινήσεις που θα γίνουν την περίοδο αυτή.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστές για τους οποίους υπάρχει η εκτίμηση ότι θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα του νησιού μας για να μπορέσει να πετύχει τον στόχο της παραμονής της.

Κατά τα άλλα, η πρώτη προπόνηση μετά από τα Χριστούγεννα πραγματοποιήθηκε χθες στο «Οικονομίδειο» γήπεδο ωστόσο υπήρχαν ορισμένες απουσίες.

Πιο συγκεκριμένα, το “παρών” δεν έδωσαν οι Μακρυδημήτρης και Μαρτσάκης, οι οποίοι θα επιστρέψουν σήμερα αλλά και ο Κουγιός που εκτός του ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο του ήταν και άρρωστος. Απών ήταν και ο Μπαρέτα που ουσιαστικά αποτελεί παρελθόν από τους «ερυθροκίτρινους».