Ταξιδιωτικά Ημερολόγια 2020 από τον Νεκτάριο Καλαντζή

Με την έκδοση ενός πρωτότυπου ημερολογίου για το 2020, ο πρόεδρος της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ) και Δημοτικός Σύμβουλος Παλλήνης Νεκτάριος Καλαντζής εύχεται Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά για το 2020.

Τα Ταξιδιωτικά Ημερολόγια 2020 είναι ένα βιβλίο που περιλαμβάνει περισσότερα από εξήντα ταξιδιωτικά άρθρα, από περιηγήσεις και ταξίδια που έχει κάνει ο Νεκτάριος Καλαντζής τα τελευταία χρόνια σε όλη την Ελλάδα.
Ταξίδια από το ακριτικό Καστελόριζο και τη Σύμη ως την Ξάνθη, την Κέρκυρα, τη Ρόδο, τα Κύθηρα και τη Μάνη.
Ο γύρος της Ελλάδας σε 80 μέρη ή σε περισσότερο από 60 κείμενα, που φέρνουν στο προσκήνιο την ταξιδιωτική λογοτεχνία, μέσα από τις αφηγήσεις από τα ταξίδια του Νεκτάριου Καλαντζή τα τελευταία πέντε χρόνια.

Η πρωτοτυπία του συγκεκριμένου βιβλίου βασίζεται στο ότι όλα αυτά τα άρθρα έχουν δημοσιευτεί σε κατά τόπους τοπικές εφημερίδες της χώρας, από τη “Ροδιακή” και την “Ελευθερία Λάρισας” ως τον “Λακωνικό Τύπο”, τα “Χανιώτικα Νέα”, τον “Πρωϊνό Λόγο”, τη “Φωνή της Φλωρίνης”, την “Κέρκυρα Σήμερα”, την “Πατρίς”, το “Κυκλαδικόν Φως”, την “Κυκλαδική”, το “Θάρρος”, την “Ηχώ των Παξών” κ.α. Εκεί που έγινε το κάθε ταξίδι!

Τα Ταξιδιωτικά Ημερολόγια 2020 εκδόθηκαν σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων, καθιστώντας τα συλλεκτικά, μιας και περιλαμβάνουν μεγάλο μέρος του τοπικού Τύπου της Ελλάδας, με φωτογραφίες από το κάθε μέρος, ταξιδιωτικά tips και ταξιδιωτικές αφηγήσεις από τον Νεκτάριο Καλαντζή, για κάποιον που θέλει να επισκεφθεί κάποιο μέρος της χώρας μας η να ξαναθυμηθεί, εφόσον το έχει ήδη επισκεφθεί. Ένα βιβλίο γεμάτο Ελλάδα!