Τζιβίλογλου και μεσοεπιθετικός!

Ο Ευτύχης Τζιβίλογλου  θα είναι από την προσεχή Παρασκευή το νέο πρόσωπο στο ρόστερ του Φοίβου Κρεμαστής ενόψει του δεύτερου μισού του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Ο παίκτης έχει ήδη συμφωνήσει με τη διοίκηση και έτσι ετοιμάζει …βαλίτσες για τη μεγάλη επιστροφή στο νησί μας. Ο έμπειρος παίκτης θα μπει άμεσα στις προπονήσεις και ο τεχνικός Μιχάλης Πολιάς θα κρίνει αν είναι σε θέση να ενισχύσει άμεσα τις προσπάθειες των συμπαικτών του στο πρώτο παιχνίδι του 2020 (το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο) που είναι απέναντι στη  Δόξα Καρδάμαινας στην Κω.
Ίσως έρθει και μεσοεπιθετικός

Η απόκτηση του Ευτύχη Τζιβίλογλου ίσως δεν είναι η μοναδική μετεγγραφή την περίοδο του Ιανουαρίου καθώς οι πληροφορίες λένε ότι ο σύλλογος ψάχνει και κάτι καλό μεσοεπιθετικά. Αν το βρει, τότε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα κινηθεί για να το αποκτήσει. Οι κινήσεις αυτές πάντως δεν σημαίνουν ότι αλλάζουν και οι στόχοι της ομάδας, όπως δηλώνει στην «Αθλητική Ροδιακή» ο τεχνικός Μιχάλης Πολιάς. Συγκεκριμένα, είπε τα ακόλουθα:

«Έτσι και αλλιώς οι στόχοι του Φοίβου είναι πάντοτε πρωταγωνιστικοί. Είναι η φύση της ομάδας τέτοια. Από εκεί και πέρα, ο Φοίβος έχει δείξει στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος ότι μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι μετά το παιχνίδι με τον Ηρακλή Μαριτσών έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας κάνοντας αρνητικά αποτελέσματα απέναντι σε ομάδες που είναι πιο χαμηλά στη βαθμολογία».

Αναφερόμενος στη μεγάλη διακοπή του πρωταθλήματος, ο νεαρός τεχνικός είπε:
«Σίγουρα όλες οι ομάδες θα επηρεαστούν. Ευελπιστώ ότι θα μας επηρεάσει όσο το δυνατόν λιγότερο. Κάνουμε ό,τι μπορούμε μέσα από τις προπονήσεις προκειμένου να έχουμε έναν καλό ρυθμό όταν θα αρχίσει και πάλι το πρωτάθλημα».