«Δεν παίρνουμε αυτό που μας αξίζει!»

Την άποψη ότι το πρωτάθλημα στον δεύτερο γύρο θα είναι πολύ πιο δύσκολο σε σχέση με αυτό του πρώτου γύρου, εξέφρασε με δηλώσεις του στην «Αθλητική Ροδιακή», ο προπονητής της Δόξας Καρδάμαινας. Ο ίδιος, τόνισε τα ακόλουθα:

«Πάντα, το πρωτάθλημα είναι πιο δύσκολο στο δεύτερο γύρο. Πάντα, υπάρχουν αποτελέσματα λιγότερο λογικά. Εμείς είμαστε αποφασισμένοι να το παλέψουμε μέχρι και το τέλος και όπου βγει. Θέλω να ξεκαθαρίσω πάντως πως δεν έχουμε κανένα άγχος και δεν πρόκειται να μας πάρει από κάτω ακόμα και αν δεν καταφέρουμε να σώσουμε την ομάδα. Μέχρι στιγμής ευχαριστιόμαστε τη συμμετοχή μας και είμαστε αισιόδοξοι ότι στο τέλος θα είμαστε μια από τις ομάδες που θα ανανεώσουν τη συμμετοχή τους στην κατηγορία». 

Ο νεαρός τεχνικός, πρόσθεσε και τα ακόλουθα: «Πιστεύω ότι μέχρι στιγμής η βαθμολογία δεν λέει την αλήθεια και δεν παίρνουμε αυτό που μας αξίζει. Η γενικότερη μας εικόνα, δεν συμβαδίζει με το ποδόσφαιρο που παίζουμε. Δυστυχώς, υπάρχουν παιχνίδια όπου ήμασταν άτυχοι. Σε κάποια χάσαμε στο 90’ και στο 92’ και σε κάποια άλλα δεν μπορέσαμε να μετατρέψουμε σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Συνεχίζουμε κοιτώντας μπροστά. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, αυτό είναι το μόνο σίγουρο».

Ψάχνουν για επιθετικό 
Σε ό,τι έχει να κάνει με τα μετεγγραφικά θέματα, η ομάδα της Δόξας βρίσκεται σε αναζήτηση ενός επιθετικού παίκτη που θα μπορεί να βοηθήσει στο σκοράρισμα. Είναι μια θέση που μέχρι στιγμής φαίνεται ότι η ομάδα «πονάει». Γίνεται λοιπόν μια προσπάθεια να βρεθεί κάποιος ποδοσφαιριστής από την αγορά της Κω πάντα, που θα μπορεί να βοηθήσει τουλάχιστον μέχρι και το τέλος του φετινού πρωταθλήματος.