325.000 ευρώ για το γήπεδο Διμυλιάς

To ποσό των 325.000 ευρώ θα διαθέσει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου προκειμένου να τοποθετηθεί τάπητας και να εγκατασταθεί και ηλεκτροφωτισμός στο γήπεδο της Διμυλιάς.

Αυτό είναι και το αποτέλεσμα της συνάντησης που έγινε προχθές μεταξύ του προέδρου του τοπικού συμβουλίου Διμυλιάς – Ελεούσας Νίκου Σαρούκου και του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου. Στη συνάντηση παρόντες ήταν ο χωρικός αντιπεφερειάρχης Χρήστος Ευστρατίου αλλά και ο εντεταλμένος σύμβουλος στον τομέα του Αθλητισμού Νίκος Νικολής. Δόθηκε η εντολή στον κ. Νικολή να προχωρήσουν άμεσα οι απαιτούμενες διαδικασίες που έχουν να κάνουν με τον τάπητα αλλά και τον ηλεκτροφωτισμό.

Οι δύο αυτές παρεμβάσεις θα αναβαθμίσουν τη λειτουργία του γηπέδου προκειμένου αυτό να δοθεί  σε χρήση στη νεολαία των δύο Κοινοτήτων Διμυλιάς και Ελεούσας και της τοπικής ομάδας ποδοσφαίρου «Ατρόμητος». Ο κ. Σαρούκος ευχαρίστησε θερμά τον Περιφερειάρχη για την απόφασή του να ικανοποιήσει ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων και των δύο κοινοτήτων το οποίο μέχρι σήμερα παρέμενε άλυτο.