Ρόδος: Έρχονται άλλοι δυο παίκτες!

Πολύ κοντά στην πραγματοποίηση άλλων δυο μετεγγραφών βρίσκεται η ομάδα της Ρόδου η οποία έχει  ως στόχο να ενισχυθεί όσο το δυνατόν περισσότερο ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Πρόκειται για δυο παίκτες που είναι έμπειροι και που αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα της πόλης μας.

Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι υπάρχει ήδη προφορική συμφωνία μαζί τους και πως αναμένεται να βρίσκονται στο νησί μας την προσεχή Κυριακή όπου και θα παρακολουθήσουν από την εξέδρα του Δημοτικού Σταδίου την αναμέτρηση με τον Αθλητικό Όμιλο Παλληνιακό στο πλαίσιο της πρεμιέρας του δεύτερου γύρου του 6ου ομίλου. Σημειώνεται πως η ομάδα της Ρόδου βρίσκεται κοντά στην απόκτηση και ενός 20χρονου έγχρωμου αμυντικού χαφ.

Αν και λοιπά στοιχεία δεν έχουν γίνει γνωστά, οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος «δοκιμάζεται» στις προπονήσεις της ομάδας το τελευταίο διάστημα και αφήνει καλές εντυπώσεις. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο παίκτης είναι η πρώτη φορά που έρχεται στην Ευρώπη.

Συνεχίζεται η προετοιμασία
Στα καθαρά αγωνιστικά ζητήματα τώρα, οι «πράσινοι» συνεχίζουν κανονικά την προετοιμασία τους χωρίς μάλιστα να υπάρχουν σοβαρά αγωνιστικά ζητήματα. Και η σημερινή ημέρα περιλαμβάνει προπόνηση η οποία θα είναι πρωϊνή.
Τα «ελάφια» στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι της Κυριακής το οποίο είναι αρκετά επικίνδυνο και ο τεχνικός Κώστας Βελιτζέλος έχει ζητήσει απ’ όλους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς υπάρχει και η μεγάλη αγωνιστική απραξία που ίσως έχει βγάλει εκτός ρυθμού την ομάδα. Βέβαια όλο το προηγούμενο διάστημα, ο κ. Βελιτζέλος και οι συνεργάτες του έκαναν ό,τι περνάει από το χέρι τους προκειμένου η ομάδα να μην επηρεαστεί από τη διακοπή.