Αθλητική Ροδιακή: Το δικό μας γράμμα  στον Άγιο Βασίλη…

Νέα χρονιά, νέα όνειρα, νέες ευχές. Έτσι γίνεται κάθε χρόνο. Είθισται κάθε πρώτη του χρόνου να ονειρευόμαστε, να κάνουμε σχέδια και ο καθένας μας να περιμένει τον δικό του …Άγιο Βασίλη. Δεν θα μπορούσαμε να μην μπούμε στον πειρασμό και να μην σας αποκαλύψουμε τι λέει και το δικό μας γράμμα στον «Άγιο» των παιδικών μας χρόνων, τον οποίο συνδέαμε πάντοτε με τα ποδοσφαιρικά και αθλητικά δρώμενα. Έτσι είναι εξάλλου οι απανταχού …αυθεντικοί ποδοσφαιρόφιλοι. Στον δικό τους (μας) κόσμο, όλα περιστρέφονται γύρω από τη στρογγυλή θεά. Διαβάστε λοιπόν…

Άγιε μου Βασίλη, καλησπέρα… Ελπίζουμε και αυτόν τον χρόνο να είσαι καλά. Αν και έχουμε κουραστεί να επαναλαμβάνουμε κάθε χρόνο τα ίδια και να μην βλέπουμε να γίνονται σημαντικά πράγματα, τηρήσαμε και φέτος το έθιμο και σου στείλαμε τις επιθυμίες μας, ελπίζοντας ότι αυτή τη φορά θα μπορέσεις να ανταποκριθείς καλύτερα και θα μας κάνεις έστω κάποιες από τις ευχές μας πραγματικότητα. Θέλουμε λοιπόν ένα καινούργιο ποδοσφαιρικό γήπεδο στην πόλη μας διότι το συγκεκριμένο η αλήθεια είναι ότι το …έχουμε κάπως βαρεθεί. Θέλουμε μια αλλαγή, κάτι άλλο, σαφώς πιο σύγχρονο. Κάτι που θα μπορέσει να στεγάσει πιο άνετα τα ποδοσφαιρικά μας όνειρα. Κάτι που θα ανοίξει άλλες προοπτικές και που θα δώσει και το έναυσμα στον φίλαθλο κόσμο να επιστρέψει στο γήπεδο και να περνάει σαφώς πιο ευχάριστα τα απογεύματα του Σαββατοκύριακου του.

Θέλουμε να μας βρεις και έναν καλό επενδυτή που θα μπορέσει να βάλει τα χρήματά του εποικοδομητικά στο ποδόσφαιρό μας προκειμένου  να αρχίσει να υλοποιείται σιγά σιγά το μεγάλο όνειρο όλων μας που δεν είναι άλλο από το να δούμε μια ομάδα στη Super League. Ελπίζουμε κάποιοι από εμάς να ζούμε όταν θα γίνει πραγματικότητα διότι θα αισθανθούμε πολύ ευχάριστα. Θέλουμε όμως κυρίως να ….βάλεις καινούργια μυαλά σε όλους τους παράγοντες του ποδοσφαίρου μας. Να μπορέσουν να κάτσουν σε ένα τραπέζι και να κάνουν συμφωνίες μεταξύ τους. Όχι για συγχώνευση για να μην παρεξηγηθούμε, αλλά για να μπορέσουν να βάλουν σωστές προτεραιότητες και όλοι μαζί από την τελευταία τοπικά κατηγορία μέχρι και τις επαγγελματικές, να βοηθήσουν αυτούς που πραγματικά έχουν τη δυναμική και το υπόβαθρο να σταδιοδρομήσουν σε Εθνικές κατηγορίες.

Με πνεύμα ομοψυχίας, είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά και σπουδαία πράγματα. Αυτά όσον αφορά το ποδόσφαιρο. Θέλουμε όμως να μας βοηθήσεις και σε κάποια άλλα πράγματα. Χρειαζόμαστε ένα καινούργιο κολυμβητήριο γιατί τα τελευταία χρόνια ολοένα και αυξάνονται τα παιδιά που ασχολούνται με την κολύμβηση. Υπάρχουν πάρα πολλά παιδάκια που η ψυχή τους λαχταράει να κολυμπήσουν και τον χειμώνα και το καλοκαίρι σε μια καινούργια, σύγχρονη πισίνα που θα τους προσφέρει όλες τις ανέσεις. Περιμένουμε τη βοήθειά σου όμως και για το «Καλλιπάτειρα», τη ναυαρχίδα των αθλητικών υποδομών της περιοχής μας. Πρέπει να μπει σε άλλες βάσεις, να οργανωθεί καλύτερα. Αυτή τη στιγμή πολλές φορές μοιάζει με …ξέφραγο αμπέλι και κατά καιρούς δημιουργούνται προβλήματα.

Άγιε μου Βασίλη, θα μπορούσαμε να γράψουμε πάρα πολλά αλλά δεν θέλουμε να γίνουμε υπερβολικοί. Κάνε μας αυτά σιγά σιγά και τα επόμενα χρόνια ευελπιστούμε να είμαστε εδώ, υγιείς για να σου ζητήσουμε και τα υπόλοιπα. Τουλάχιστον ας γίνει από κάπου μια αρχή.
Καλή χρονιά, Άγιε μας Βασίλη, και ό,τι επιθυμείς και πάνω απ’ όλα υγεία…
                                                                                                                                                                              Δραγάτης Δημήτρης