Χρ. Κορωναίος: «Το 2020 θα υλοποιηθούν έργα καθοριστικής σημασίας για τη Νίσυρο»

Χρ. Κορωναίος: «Το 2020 θα υλοποιηθούν έργα καθοριστικής σημασίας για τη Νίσυρο»

Χρ. Κορωναίος: «Το 2020 θα υλοποιηθούν έργα καθοριστικής σημασίας για τη Νίσυρο»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 288 ΦΟΡΕΣ

Σε μήνυμά του για το νέο έτος, ο δήμαρχος Νισύρου κ. Χριστοφής Κορωναίος αναφέρει τα εξής:

Το 2019 υπήρξε καθοριστικός χρόνος για τη Νίσυρο.

Ο λαός της Νισύρου στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαίου έδωσε περίτρανη νίκη στην Πατριωτική Ενωτική Κίνηση Αναγέννησης της Νισύρου (ΠΕΚΑΝ) και έτσι εξασφαλίστηκε η συνέχιση της αναπτυξιακής πορείας της Νισύρου δίνοντας δύναμη, ελπίδα και προοπτική σε όλες και όλους τους απανταχού Νισύριους.

Τη χρονιά που φεύγει ολοκληρώθηκε η θεμελίωση για τα μεγάλα έργα της ύδρευσης των οικισμών Εμπορειού και Νικειών, για τον βιολογικό καθαρισμό, για την ύδρευση-αποχέτευση Πάλων, για την ύδρευση αποχέτευση Μανδρακίου, για το λιμάνι, για την σύνδεση της Νισύρου με υδροπλάνα, για τα Δημοτικά λουτρά.

Η νέα χρονιά του 2020 που ανατέλλει θα αποτελέσει χρονιά για ακόμη μεγαλύτερες τομές στην υλοποίηση έργων καθοριστικής σημασίας για τη Νίσυρο.

Εύχομαι το 2020 να είναι γεμάτο υγεία, δημιουργία, οικογενειακή ευτυχία και αγάπη. Εύχομαι το 2020 να αποτελέσει την αρχή μιας δεκαετίας ειρήνης, προόδου, δημοκρατίας, κοινωνικής δικαιοσύνης, αλληλεγγύης και περιβαλλοντικής προστασίας για τη Νίσυρο μας, την Ελλάδα μας και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Αποτροπιασμός Νικητιάδη στη Βουλή για τα όσα ακούγονται για το μουσείο στη Νίσυρο

Νικητιάδης για την υπόθεση αρχαιοφύλακα Νισύρου: «Να μην μείνει κλειστό το μουσείο» – Μενδώνη: «Έχουν ήδη δοθεί οι εντολές»

Νίσυρος: Νέες καταγγελίες για τη δράση του αρχαιοφύλακα

Χρ. Κορωναίος, δήμαρχος Νισύρου: Προτεραιότητα όλων να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση και να αναδειχθεί η αλήθεια των γεγονότων

Χιλιάδες κιλά υλικού απέστειλε για ανακύκλωση ο δήμος Νισύρου

Επιτυχία Νισύριων μαθητών σε πανελλήνιο μαθηματικό διαγωνισμό

O δήμος Νισύρου ιδρυτικό μέλος του "Δικτύου Ανθεκτικών Πόλεων"

Επίσκεψη του υφυπουργού Ναυτιλίας στη Νίσυρο για τον εορτασμό της 76ης Επετείου της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα