Έναρξη επαναπροσλήψεων για το 2020 για τους Ξενοδοχοϋπαλλήλους

Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου εύχεται Καλή Χρονιά στα μέλη του και ενημερώνει, ότι οι αιτήσεις επαναπροσλήψεων για το έτος 2020 θα αρχίσουν σήμερα, Παρασκευή 3 Ιανουαρίου (με μια παύση τα Φώτα) και θα διαρκέσουν έως  25 Ιανουαρίου ημέρα Σάββατο (κατ’ εξαίρεση και προς εξυπηρέτηση των μελών του).

Οι αιτήσεις θα διεξάγονται Δευτέρα-Παρασκευή 9:00 – 14:00 και 17:00 - 19:00 στο γραφείο του Σωματείου το οποίο στεγάζετε στο ισόγειο του Εργατικού Κέντρου Ρόδου,  Στεφ. Καζούλη 30, Ρόδο.
Συγκεκριμένα, προς τα μέλη  των όποιων η συνδρομή 2020 είχε παρακρατηθεί κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν (2019) από την επιχείρηση όπου εργάζονται, διευκρινίζεται ότι η παρακράτηση της συνδικαλιστικής εισφοράς δεν πραγματοποιεί αυτόματα, την αίτηση επαναπρόσληψης, παρά μόνο ανανεώνει την ετησία συνδρομή των εργαζομένων  και τους καθιστά μέλη του Σωματείου.

Όσα μέλη λοιπόν έχουν πληρωμένη συνδρομή 2020 μέσω της παρακράτησης συνδικαλιστικής εισφοράς και επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την αίτηση επαναπρόσληψής τους, οφείλουν να προσέλθουν στο γραφείο του Σωματείου, μόνο για να υπογράψουν  την αίτησή τους. Σε περίπτωση που κάποιος αδυνατεί να προσέλθει στο γραφείο μπορεί να επικοινωνήσει με τα μέλη του Σωματείου:
Τηλ. 2241032220
και μέσω E-mail: sksrodou@gmail.com