Η επιστροφή του Παραστατίδη στον Απόλλωνα Καλυθιών

Ο Γιάννης Παραστατίδης επιστρέφει στον Απόλλωνα Καλυθιών! Ο νεαρός παίκτης, διέκοψε τις σπουδές του στη Λαμία για προσωπικούς λόγους και επέστρεψε στο νησί μας, με αποτέλεσμα να ενταχθεί και πάλι στο δυναμικό της ομάδας του Παναγιώτη Ζούνη. 

Υπενθυμίζουμε ότι ο ταλαντούχος παίκτης είχε προλάβει να παίξει φέτος τις πρώτες τρεις αγωνιστικές με τον Απόλλωνα αλλά στη συνέχεια μετακόμισε στη Λαμία και πήρε μετεγγραφή για ομάδα της περιοχής.

Πλέον επέστρεψε και είναι πανέτοιμος να ενισχύσει και πάλι τις προσπάθειες των συμπαικτών του. Ουσιαστικά πρόκειται για την μοναδική μετεγγραφή που κατά τα φαινόμενα θα κάνει ο σύλλογος κατά την περίοδο του Ιανουαρίου.

«Ανοιχτό» το θέμα του Αρφαρά
Κατά τα άλλα, ανοιχτό παραμένει το θέμα της μετακίνησης του Νίκου Αρφαρά στην Κω για λογαριασμό του Αθλητικού Ομίλου Πυλίου.

Όπως έχουμε γράψει και πριν από μερικές ημέρες, οι Κώοι επιθυμούν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους και το θέμα χειρίζεται ο πρόεδρος του Απόλλωνα Μιχάλης Κοντού. Είναι μια δύσκολη περίπτωση για την ομάδα του Πυλίου η οποία όμως δεν έχει «κλείσει» οριστικά ακόμα.

-Την πρώτη τους προπόνηση του 2020 θα κάνουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα. Μετά το διήμερο ρεπό που πήραν για την Πρωτοχρονιά, επιστρέφουν σήμερα στο γήπεδο.