Με το… «καλημέρα» αγώνες στίβου στη Ρόδο

Η… ξεκούραση λαμβάνει τέλος για τους αθλητές και τις αθλήτριες στίβου, αφού πια το 2020 έχει αρκετές προκλήσεις, τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλήνιο επίπεδο από την αρχή.

Έτσι, κάνοντας το… ποδαρικό της, η ΕΑΣ Δωδεκανήσου θα διοργανώσει την ημερίδα κλειστού στίβου στο προπονητήριο του ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα» το Σάββατο, 25 Ιανουαρίου.

Η συνάντηση αυτή θα έχει καθαρά αγωνιστικό χαρακτήρα και όχι αναπτυξιακό, όπως συνηθιζόταν τα τελευταία χρόνια, ενώ οι επιδόσεις στα δρομικά αγωνίσματα θα προκύψουν από ηλεκτρονική χρονομέτρηση φέτος.

Στην ημερίδα αυτή θα διεξαχθούν αγωνίσματα δρόμων κι εμποδίων, όπως επίσης άλμα εις μήκος και τριπλούν στο συγκεκριμένο σκάμμα. Η ΕΑΣ τις επόμενες μέρες άλλωστε θ’ αποστείλει την προκήρυξη, έτσι ώστε όλα τα σωματεία να μπορούν να καταρτίσουν τις αποστολές τους.

Την επομένη του συγκεκριμένου αγώνα, ο ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 θα διοργανώσει ημερίδα Kids Athletics και Mini Athletics Games στο στάδιο «Ιωάννης Πρώτος» στη μνήμη του Στέφανου Δημητρά, που συνέβαλε ως δήμαρχος Καμείρου τα μέγιστα για την κατασκευή της συγκεκριμένης εγκατάστασης και τη δημιουργία του εκεί συλλόγου στίβου.