Στον Άρη Παπαοικονόμου και Γιακουμάκης

Παίκτες του Άρη Αρχαγγέλου θα πρέπει να θεωρούνται οι Παπαοικονόμου και Γιακουμάκης. Οι δυο ποδοσφαιριστές ουσιαστικά επιστρέφουν μετά από μερικούς μήνες σε γνώριμα …λημέρια μετά από ένα μικρό διάλλειμα κατά τη διάρκεια του οποίου αγωνίστηκαν στον ΑΕΡΑ.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι απομένουν τυπικές λεπτομέρειες προκειμένου να ολοκληρωθεί η επιστροφή τους στον σύλλογο του Αρχαγγέλου. Πάντως οι δυο παίκτες το τελευταίο διάστημα συμμετέχουν κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας.

Κατά τα άλλα, τις …βαλίτσες του για τη Λάρισα ετοιμάζει ο Ανδρέας Χατζηλιόντας ο οποίος θα αγωνιστεί σε ομάδα του χωριού του. Όπως έχουμε γράψει ξανά, ο έμπειρος παίκτης πήρε οριστικά την απόφαση να επιστρέψει στη Λάρισα μετά από αρκετά χρόνια και το μόνο που απομένει είναι να κατατεθεί το αντίστοιχο δελτίο μεταβολής στην ΕΠΣΔ, κάτι που θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα.

Τραυματίας ο Νίκος Δημητριάδης
Ο Νίκος Δημητριάδης είναι το πιο σημαντικό πρόβλημα που «πονοκεφαλιάζει» το τελευταίο διάστημα τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Σάββενα.

Ο παίκτης είχε τραυματιστεί στο γόνατο στο τελευταίο παιχνίδι του 2019 (με τον Διγενή στα Κοσκινού) και την ερχόμενη Τετάρτη αναμένεται να κάνει μαγνητική τομογραφία προκειμένου να αποσαφηνιστεί το μέγεθος του προβλήματος. Αν είναι πολύ σημαντικό και δεν μπορεί να βοηθήσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι οι «κιτρινόμαυροι» θα προχωρήσουν στην απόκτηση ενός ακόμα παίκτη προκειμένου να καλυφθεί το κενό.