Ενδιαφέρον του ΑΕΡΑ για Φυλακούρη

Ο Μιχάλης Φυλακούρης είναι ένας από τους παίκτες που ενδιαφέρουν μετεγγραφικά τον ΑΕΡΑ ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι «κόκκινοι» έχουν έρθει σε επαφή με τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό του Απόλλωνα Καλυθιών, ο οποίος όμως θεωρείται μια πολύ δύσκολη περίπτωση. Και αυτό διότι ο Απόλλωνας πολύ δύσκολα θα άφηνε έναν από τους βασικούς του ποδοσφαιριστές να φύγει. Το θέμα δεν έχει κλείσει βέβαια και τυπικά, ωστόσο αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά δεν αναμένεται να προχωρήσει η περίπτωση.

Κατά τα άλλα, οι «κόκκινοι» προετοιμάζονται για το εκτός έδρας παιχνίδι της Δευτέρας με την Αθλητική Ένωση της Λέρου που είναι και το πρώτο του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας για το 2020. Με την αναμέτρηση αυτή θα πέσει η αυλαία της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η σέντρα είναι προγραμματισμένη για τις 11.30π.μ. Διαιτητής ορίστηκε ο Μάριος Ωραιόπουλος και «βοηθοί» του θα είναι οι Αλέκος και Βουλγαράκης. Παρατηρητής τους ορίστηκε ο Τάσος Καστής.