Να κάνει καλό “ποδαρικό” ο Διαγόρας

Στοχεύοντας να μπει με νίκη στο 2020 και να κάνει έτσι καλό ποδαρικό, ο Διαγόρας αντιμετωπίζει σήμερα στις 3 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας τη Βέροια, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος της Football League. 

Οι «κυανέρυρθοι», μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος είναι πανέτοιμοι να παίξουν δυνατά και πειθαρχημένα, απέναντι σε μια από τις δυνατές ομάδες της κατηγορίας για την οποία γνωρίζουν πολύ καλά ότι θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα. Το ευχάριστο για τον τεχνικό Πέτρο Ρουτζιέρη είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα σοβαρό αγωνιστικό πρόβλημα με μοναδική εξαίρεση τον Φώτη Γεωργίου ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του και δεν είναι σε θέση να ενισχύσει τις προσπάθειες των συμπαικτών του. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έχει ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων και σύντομα όπως δείχνουν τα πράγματα θα μπει και στο κανονικό.
-Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Στέφανος Καλαντζής από τον Σύνδεσμο της Θεσσαλίας. «Βοηθοί» του θα είναι οι Θανάσης Μαναδρής (Χαλκιδική) και Φώτης Καμπερίδης (Καβάλα) ενώ «τέταρτος» θα είναι ο Τάσος Γιαννουκάς από τη Δωδεκάνησο. Παρατηρητής τους ορίστηκε ο Πλάτων Μποζατζίδης.

Άλλα δυο παιχνίδια  γίνονται σήμερα
Εκτός από το παιχνίδι του Διαγόρα, σήμερα γίνονται άλλες δυο αναμετρήσεις στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. 
Πρόκειται για το παιχνίδι της Καλαμάτας με το Αιγάλεω και του Ολυμπιακού Βόλου με την Ένωση Ασπροπύργου. 
Σε όλα η σέντρα είναι προγραμματισμένη για τις 3 μ.μ.