Με Μπαρούτα και Γκίνη η Ρόδος κόντρα στον Παλληνιακό

Τα δελτία των νεοαποκτηθέντων Μπαρούτα και Γκίνη περιμένει ο τεχνικός της Ρόδου Κώστας Βελιτζέλος προκειμένου να τους υπολογίζει για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον ΑΟ Παλληνιακό στο πλαίσιο της συνέχειας της Γ’ Εθνικής.  

Η διοίκηση των «ελαφιών» έκανε από τη δική της πλευρά όλες τις απαιτούμενες ενέργειες και περιμένει από στιγμή σε στιγμή να έχει τα δελτία. Για τον Γκίνη ήταν πιο δύσκολη περίπτωση γιατί τα χαρτιά του θα έρχονταν από το εξωτερικό ωστόσο υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα προλάβει το αυριανό παιχνίδι. Η τελευταία προπόνηση γίνεται σήμερα το πρωί και το πολύ ευχάριστο για τον κ. Βελιτζέλο είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα σοβαρό αγωνιστικό πρόβλημα.

Ανακοίνωση – κάλεσμα στον κόσμο
Στο μεταξύ, η διοίκηση της Ρόδου, εξέδωσε χθες ανακοίνωση με αφορμή το αυριανό παιχνίδι που είναι το πρώτο του 2020. Συγκεκριμένα, το πλήρες κείμενο αναφέρει τα ακόλουθα: «Το πρωτάθλημα ξαναρχίζει! Η Ρόδος είναι έτοιμη για να προχωρήσει και να τελειώσει την φετινή υποχρέωση. Κάθε εβδομάδα μια μάχη, κάθε εβδομάδα ένας αγώνας, ο πόλεμος κερδίζεται με μάχες και με αγώνες, απέναντι σε όλα και σε όλους!

Ο δεύτερος γύρος ξαναρχίζει. Ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες που αγωνίζονται στον έκτο όμιλο, καλή συνέχεια και σε όλες τις ομάδες της Γ’ Εθνικής να επιτευχθούν οι στόχοι τους. Η Ρόδος, την Κυριακή υποδέχεται τον Παλληνιακό στο Δημοτικό στάδιο μας. Καλούμε τους φίλους της ομάδας, τους φιλάθλους του νησιού, να έρθουν για να δούνε την νέα Ρόδο της νέας δεκαετίας, την Ρόδο για τα μεγάλα, την Ρόδο των πρωταθλημάτων…».