Περιμένουν τα νέα δελτία στον Ιάλυσο

Την προετοιμασία τους για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦ Ιεράπετρας ολοκληρώνουν σήμερα το πρωί οι παίκτες του Ιάλυσου και αμέσως μετά θα αναχωρήσουν για την Κρήτη.

Είναι μια δύσκολη και επικίνδυνη έξοδος για τους «ερυθροκίτρινους» οι οποίοι θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης θα ξεκαθαρίσει αν οι Ρεκλείτης και Κουγιός που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού, μπορέσουν να ακολουθήσουν την αποστολή, κάτι που όμως θεωρείται πάρα πολύ δύσκολο. Το πιθανότερο είναι οι δυο παίκτες να μην μπορέσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο παιχνίδι αυτό.

«Καμπάνα» στον Μαραγκουδάκη
Με «καμπάνα» τεσσάρων αγωνιστικών τιμωρήθηκε ο Μάρκος Μαραγκουδάκης για την απευθείας κόκκινη κάρτα που είδε στο εντός έδρας παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τoν Θεσπρωτό στο «Οικονομίδειο».

Υπενθυμίζουμε ότι ο παίκτης είχε διαμαρτυρηθεί άκομψα στον διαιτητή για ένα φάουλ στο χώρο του κέντρου, με αποτέλεσμα να δει την κόκκινη κάρτα. Στο φύλλα αγώνα, ο διαιτητής έκανε λόγο για «βίαιη απώθηση» με αποτέλεσμα να υπήρχαν φόβοι και για μεγαλύτερη ποινή αλλά τελικά η Πειθαρχική Επιτροπή του έβαλε τέσσερις αγωνιστικές.

Εν αναμονή των νέων δελτίων
Κατά τα άλλα, οι παράγοντες του Ιάλυσου περιμένουν και τα δελτία των νέων παικτών με οι οποίοι έχουν ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας. Μέχρι στιγμής, πρόκειται για τους Μπάρδη, Τασιούλη, Κυριλλίδη, Πριόνα, Μαστραντωνάκη, Μπουλγκουρίδη και Πάτα. Είναι αρκετά πιθανό κάποιοι από αυτούς να ακολουθήσουν την αποστολή στην Κρήτη.