Τρόφιμα και είδη ρουχισμού προσέφεραν οι αστυνομικοί

Το δικό της «λιθαράκι» στη στήριξη των ιδρυμάτων της περιοχής μας έβαλε και η τοπική διοίκηση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δωδεκανήσου.

Έτσι στο κλίμα των ημερών, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ο πρόεδρος της Τοπικής Ένωσης κ. Στέλιος Βιτζηλαίος μαζί με συναδέλφους του κ.κ. Μιχάλη Μανιαδάκη (Α’ Αντιπρόεδρο), Σταύρο Μπελενιώτη (Β’ Αντιπρόεδρο),  Παναγιώτη Σεραφείδη (ταμία) και Αγγελική Γιούργα (μέλος), προσέφεραν είδη ρουχισμού, τροφίμων αλλά και διάφορα άλλα είδη πρώτης ανάγκης που είχαν νωρίτερα συγκεντρώσει, στη δομή ΑΜΕΑ Ανηλίκων (πρώην θεραπευτήριο χρονίων Παθήσεων «Άγιος Ανδρέας»).

Μάλιστα για την προσφορά τους αυτή η Διοίκηση, η Διεύθυνση και το προσωπικό των ιδρυμάτων της περιοχής μας τους απέστειλαν ευχαριστήρια επιστολή στην οποία αναφέρονται τα εξής:
«Οι περιθαλπόμενοι, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Μπακίρης Παύλος τα μέλη αυτού, η Διεύθυνση και οι εργαζόμενοι του Κέντρου Κοινωνικής Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, αισθανόμαστε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε για τη συμπαράστασή σας στη λειτουργία του Κέντρου μας και ειδικότερα για τη δράση σας που αφορά στη δωρεά, ιματισμού και τροφίμων για την κάλυψη του φορέα μας.

Με την ευκαιρία της παρούσας επιστολής, θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι από το 2013, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4109/13 το Κ.Κ.Π.Π.Ν.Α. λειτουργεί ως ενιαίος φορέας, με τη νομική μορφή του ΝΠΔΔ, και καλύπτει δύο παραρτήματα τεσσάρων δομών, το παράρτημα ΑΜΕΑ με τρεις δομές (δομή ΑΜΕΑ Ενηλίκων στα Κολύμπια, δομή ΑΜΕΑ Ανηλίκων, τέως Θ.Χ.Π. Παίδων «Άγιος Ανδρέας» στο Παραδείσι, δομή ΑΜΕΑ Αυτοεξυπηρεούμενων Υπερηλίκων «Χαραλάμπειο Γηροκομείο» και το παράρτημα προστασίας του Παιδιού Δωδεκανήσου (Π.Π.Π.Δ.) στη Ρόδο, (τέως Ορφανοτροφείο Ρόδου).
Ευχόμαστε υγεία και καλή χρονιά σε όλα τα μέλη σας.

Με εκτίμηση για τη Διοίκηση του Κ.Κ.Π.Π.Ν.Α.
Ο Α’ Αντιπρόεδρος του Δ.Σ.
Αρφαράς Αντώνιος».