Για το καλύτερο απέναντι στην ΑΕΚ ο Κολοσσός

Η ήττα από τον Πανιώνιο το περασμένο Σάββατο εκτός έδρας γέννησε και πάλι προβληματισμό για τη συνέχεια και την πορεία του Κολοσσού, δεδομένου και του δύσκολου προγράμματός του το επόμενο διάστημα.

Το ερχόμενο Σάββατο (15.30) η ομάδα από το νησί μας θα παίξει στο κλειστό της Καλλιθέας με την ΑΕΚ, η οποία προέρχεται από τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, κι εν συνεχεία πάει για τον αγώνα με το Λαύριο μακριά από τη Ρόδο, επιστρέφοντας για ν’ αντιμετωπίσει τον δυνατό επίσης Προμηθέα.

Τα τρία αυτά παιχνίδια θα καθορίσουν κατά πολύ το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα για τους «θαλασσί» σ’ ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και φέτος, προκειμένου ν’ αποφύγουν τυχόν βαθμολογικές περιπέτειες… 

Χθες παράλληλα η ΚΑΕ Κολοσσός εξέδωσε ανακοίνωση το πώς θα διατεθούν τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ: 
«Η Κολοσσός H Hotels KAE ανακοινώνει ότι η προπώληση των εισιτηρίων για τη 15η αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League για τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με την ΑΕΚ  έχει ξεκινήσει.

• ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS – ΑΕΚ
ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ στις 15:30
Τιμές εισιτηρίων από 10€: 

Αναλυτικά:
• Basic (Πέταλο Α & Β) 10€
• Premium (Θύρες 1-2-3-4) 15€
• Παιδικά 6-12 ετών (γεννημένοι από 1/1/2007): 5€
• Gold 30€
• Πολυθρόνα Β’ Σειρά 50€
• Πολυθρόνα Α’ Σειρά 80€
*Η αγορά των παιδικών εισιτηρίων και των Basic (περιορισμένος αριθμός) πραγματοποιείται ΜΟΝΟ από τα γραφεία της ΚΑΕ.

Υπενθυμίζουμε ότι για την αγορά του κάθε εισιτηρίου, χρειάζεται απαραίτητα ο αριθμός ΑΜΚΑ ή ο αριθμός διαβατηρίου ή η άδεια παραμονής και ο κάθε φίλαθλος να έχει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα.

Επίσης, μετά από ενημέρωση της Αστυνομίας, απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδό σας στο γήπεδο, είναι η επίδειξη εισιτηρίου, εισιτηρίου διαρκείας και της ειδικής διαπίστευσης της ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS KAE. Η είσοδος θα απαγορεύεται αυστηρά με την επίδειξη κάθε άλλου είδους κάρτας ελευθέρας εισόδου.

Προτείνουμε στους φιλάθλους της ομάδας μας να προμηθευτούν έγκαιρα το εισιτήριό τους, ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε ταλαιπωρία και καθυστέρηση την ημέρα του αγώνα.

ΤΡΟΠΟΣ ΑΓΟΡΑΣ
Η πώληση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί με τους παρακάτω τρόπους:
-Από τα γραφεία της ΚΑΕ (Πλατεία Βρούχου, τηλ: 22410 22261) Τρίτη με Παρασκευή 10:00 – 14:00
- Tην ημέρα του αγώνα (Σάββατο 11/1), από τις 12:00, στα Εκδοτήρια του γηπέδου.
- Online από το viva.gr.

Σε περίπτωση που έχετε αγοράσει εισιτήριο από το viva.gr και δεν μπορείτε να εκτυπώσετε το PDF εισιτήριό σας, τότε μπορείτε να μεταβείτε στα γραφεία της ΚΑΕ (Πλατεία Βρούχου 1, τηλ, 22410 22261) ή στα εκδοτήρια του γηπέδου τη μέρα του αγώνα, επιδεικνύοντας την ταυτότητά σας, ώστε να το τυπώσετε.
Ενημερώνουμε ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και για τις ημέρες των αγώνων θα υπάρχει δωρεάν μεταφορά από τη Ρόδο προς το γήπεδο και επιστροφή.

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ η αναχώρηση θα γίνει από τη στάση του ΚΤΕΛ (στα γραφεία) στο Σαν Φραγκίσκο στις 15:00 (θα σταματήσει και στη στάση του ΚΤΕΛ στο Ροδίνι)  και η επιστροφή μετά το τέλος του αγώνα.» 

Για τα εισιτήρια διαρκείας:
«O Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τον Β’ Γύρο της EKO Βasket League.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας διαμορφώνονται ως εξής:
BASIC Πέταλα: 40€
PREMIUM Θύρες 1-2-3-4: 90€
Πολυθρόνες 1η σειρά: 400 € 
Πολυθρόνες  2η σειρά: 300€

Σημ: Η αγορά των εισιτηρίων διαρκείας για τις Πολυθρόνες, γίνεται αποκλειστικά από τα Γραφεία του Κολοσσού H Hotels.

Στις παροχές του κάθε εισιτήριου διαρκείας περιλαμβάνεται δωρεάν μετακίνηση για τους κατοίκους της Ρόδου (περιοχή Σαν Φραγκίσκο) από και προς το Κλειστό Γυμναστήριο Καλλιθέας τις ημέρες των αγώνων.
Υπενθυμίζουμε ότι για την αγορά του κάθε εισιτηρίου, χρειάζεται απαραίτητα ο αριθμός ΑΜΚΑ ή ο αριθμός διαβατηρίου ή η άδεια παραμονής.

ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ
- Μέσω viva.gr
- Γραφεία Κολοσσού H Hotels
(Πλατεία Βρούχου 1, τηλ: 2241022261)
Το ωράριο λειτουργίας είναι:
Δευτέρα-Παρασκευή 10:00 – 14:00»