Αγκάθι το οικονομικό για τον Κλεάνθη!

Το οικονομικό είναι ένα από τα σημαντικά ζητήματα που απασχολεί τη διοίκηση του Κλεάνθη Παραδεισίου ενόψει του δεύτερου μισού του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «ροσονέρι» αντιμετώπισαν προβλήματα το τελευταίο διάστημα σε ότι έχει να κάνει με τους υποχρεώσεις τους απέναντι σε ορισμένους ποδοσφαιριστές, με αποτέλεσμα το κλίμα να είναι κάπως βαρύ.

Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι χθες επρόκειτο να γίνει ένα ραντεβού μεταξύ της διοίκησης και συγκεκριμένων παικτών, προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή αν είναι εφικτό και έτσι να μπορέσει να συνεχιστεί η συνεργασία. 

Δεν αποκλείεται πάντως ορισμένοι ποδοσφαιριστές να θελήσουν ακόμα και να αποχωρήσουν, κάτι που ασφαλώς και δεν θα είναι ότι καλύτερο για το σύλλογο του Παραδεισίου. Η ομάδα μέχρι στιγμής έχει κάνει μια αξιόλογη προσπάθεια σε ό,τι έχει να κάνει με την παραμονή της στην κατηγορία και κατάφερε με αρκετό μεγάλο αγώνα να απομακρυνθεί από τις θέσεις του υποβιβασμού.

Φυσικά, αυτό που απασχολεί από εδώ και πέρα τη διοίκηση, είναι να παραμείνουν όλοι οι παίκτες και να υπάρχει ηρεμία, προκειμένου η ομάδα να συνεχίσει και στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος να έχει την ίδια αξιόλογη παρουσία με κύριο γνώμονα τη μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής της. Άλλωστε στο Παραδείσι, πιστεύουν ακράδαντα ότι ο σύλλογος δεν αξίζει να μπει σε περιπέτειες.