Σημαντική κίνηση με Αρχοντούλη από τον ΑΟ Πυλίου!

Αν και είχε πάρει απόφαση να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, τα δεδομένα άλλαξαν και επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο λόγος για τον Γιάννη Αρχοντούλη ο οποίος επιστρέφει στους αγωνιστικούς χώρους για λογαριασμό του Αθλητικού Ομίλου Πυλίου με τα χρώματα του οποίου θα αγωνίζεται τουλάχιστον μέχρι και το προσεχές καλοκαίρι.

Με την κίνηση αυτή, οι Κώοι πιστοποιούν ότι από εδώ και πέρα έχουν ως βασικό τους στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και θα προσπαθήσουν να ενισχυθούν και άλλο ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος, αναφέρονται τα ακόλουθα:
«Ο Α.Ο Πυλίου ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιάννη Αρχοντούλη και τον καλωσορίζει στην αθλητική μας οικογένεια. Είναι μεγάλη χαρά και τιμή που ένας αθλητές με τόσο μεγάλες παραστάσεις θα είναι μαζί μας για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Στις δηλώσεις που έκανε ως παίκτης πλέον του ΑΟ Δικαίου, ο έμπειρος παίκτης τόνισε τα ακόλουθα:
«Μετά από μια καλή πρόταση που είχα απ’ την ομάδα του Πυλίου και αφού είδα την εμπιστοσύνη του προπονητή και της διοίκησης παρά την μεγάλη αποχή που είχα λόγω της απόφασης μου να σταματήσω αποφάσισα να επιστρέψω στην ενεργό δράση.  Ήρθα σε μια καλή ομάδα με πολύ καλό κλίμα και πιστεύω ότι θα προσφέρω τα μέγιστα για να πετύχουμε τον στόχο μας».