Ρόδος: Τάραξε τα νερά με Παπαδόπουλο

Με τον Γιάννη Παπαδόπουλο να αποτελεί το νέο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα, θα πορευτεί από εδώ και στο εξής η Ρόδος. Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν μια πολύ σημαντική κίνηση που οπωσδήποτε δίνει ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα.

Είναι ένας ποδοσφαιριστής που είναι σε θέση να κάνει την πολύ μεγάλη διαφορά και αποτελεί ένα από τα «βαριά ονόματα» του χώρου. Είναι 30 ετών και μέχρι και πρόσφατα φορούσε τη φανέλα του Διγενή Μόρφου στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας στην Κύπρο.

Ο παίκτης σύμφωνα με πληροφορίες μπήκε στη διαδικασία να μιλήσει με τη Ρόδο λόγω των πολύ καλών σχέσεων που έχει με τον προπονητή της ομάδας Κώστα Βελιτζέλο. Από εκεί και πέρα, καθοριστικό ρόλο στο να υπάρξει συμφωνία έπαιξε ο ίδιος ο πρόεδρος του συλλόγου Αντώνης Μαρτίνης ο οποίος κινήθηκε πολύ δυναμικά προκειμένου να κάνει το dela και να φέρει τον ποδοσφαιριστή στο νησί μας.

Ο Παπαδόπουλος ξεκίνησε από την U19 του Ηρακλή Θεσσαλονίκης το 2006 και στη συνέχεια προωθήθηκε στην ανδρική ομάδα για να καταλήξει το 2008 στον Ολυμπιακό Πειραιώς. Ακολούθησε η Δυναμό Δρέσδης στην Μπουντεσλίγκα ενώ το 2013 επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη Θεσσαλονίκης. Έπαιξε μετά κατά σειρά στην Κρακοβία, την Bnei Sakhin, την Hapoel Acre, την  Η. Kfar Saba (όλες στο Ισραήλ), την Βέροια (στην οποία είχε προπονητή τον Κώστα Βελιτζέλο), τη Νέα Σαλαμίνα, τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης και τον Διγενή Μόρφου.

Πλέον είναι πανέτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα της Ρόδου η οποία θέλει να κατακτήσει την άνοδο στο πρωτάθλημα της Football League.
Ο παίκτης που βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο νησί μας, γυμνάστηκε χθες κανονικά μαζί με τους Γιόνδη και Γκίνη υπό τις οδηγίες του γυμναστή Μιχάλη Χαρίτου και με το βλέμμα του κ. Βελιτζέλου (οι υπόλοιποι παίκτες είχαν  ρεπό).