Τονώνει την επίθεσή του ο Ιάλυσος

Με τον Σενεγαλέζο Σεκούμπα Ντιάτα συνεχίζει πλέον η προετοιμασία του Ιάλυσου ενόψει του κρίσιμου εντός έδρας αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με την Καλαμάτα.

Ο έγχρωμος πρώην παίκτης του Ιάλυσου που έμεινε ελεύθερος από το Αιγάλεω, βρίσκεται στο νησί μας και συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις των «ερυθροκίτρινων» έχοντας ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας.
Ο 27χρονος έμπειρος παίκτης αγωνίζεται στο χώρο της επίθεσης και εκτός από το Αιγάλεω έχει παίξει επίσης στην Αναγέννηση Καρδίτσας, στα Τρίκαλα, στην Σπάρτη και στον Ασπρόπυργο.

Στο πρόσωπο φαίνεται πως ο Ιάλυσος βρήκε τον παίκτη που θα μπορέσει να δώσει λύσεις στο επιθετικό πρόβλημα της ομάδας. Από τη συμμετοχή του μάλιστα στις προπονήσεις του τελευταίου διαστήματος δείχνει ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και είναι πανέτοιμος να  προσφέρει τις υπηρεσίες του μόλις ετοιμαστεί το δελτίο του.

- Στο Λύκειο Ιαλυσού έγινε η χθεσινή προπόνηση της ομάδας καθώς λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών κρίθηκε σκόπιμο να προφυλαχθεί το χορτάρι του «Οικονομιδείου».
- Πολύ καλύτερα είναι οι Ρεκλείτης και Κουγιός οι οποίοι φαίνεται πως έχουν ξεπεράσει ως ένα μεγάλο βαθμό. το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζαν.

- Πολύ κρίσιμο είναι το παιχνίδι της Κυριακής με την Καλαμάτα. Ο Ιάλυσος επιδιώκει να πάρει άλλους τρεις βαθμούς στην έδρα του στην προσπάθεια που κάνει για να απομακρυνθεί όσο το δυνατόν περισσότερο από τις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας που οδηγούν στον υποβιβασμό.