Καλή προβλέπεται η τουριστική σεζόν για την Πάτμο

Καλή προβλέπεται να είναι η τουριστική σεζόν του 2020 για την Πάτμο. Ήδη όπως δήλωσε στον «Sky Ρόδου» ο δήμαρχος του νησιού κ. Λευτέρης Πέντες έχουν ξεκινήσει οι ετοιμασίες για την έναρξης της νέας σεζόν.

Ο δήμαρχος αναφέρθηκε και στην πολύ καλή πορεία της κρουαζιέρας για την Πάτμο.

«Τα στοιχεία που είδαμε είναι πολύ ελπιδοφόρα όχι μόνο για την Πάτμο αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα. Εύχομαι το νέο έτος να είναι καλύτερο σε σύγκριση με πέρυσι και να έχουμε καλά αποτελέσματα», τόνισε και πρόσθεσε πως ο τομέας θα πάει πολύ καλά και το καλοκαίρι του 2020.

Ο δήμαρχος Πάτμου αναφέρθηκε και στη λειτουργία του υδατοδρομίου εφόσον έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή των εγκαταστάσεων.

«Η εταιρεία έχει προχωρήσει για την ολοκλήρωση των εγκαταστάσεων του υδατοδρομίου. Είμαστε σε αναμονή για την αδειοδότηση . Εφόσον ενδιαφερθεί κάποιος επενδυτής η υποδομή θα είναι από τις πρώτες που θα λειτουργήσουν. Πιστεύω ότι σύντομα θα έχουμε θετικά αποτελέσματα», δήλωσε ο κ. Πέντες.

Σε ερώτηση για τα έργα που επιδιώκεται να υλοποιηθούν ο κ. Λευτέρης Πέντες δήλωσε:
«Έχει υπογραφεί η σύμβαση για το δίκτυο της ύδρευσης. Με το βοήθεια της ΠΝΑΙ δημοπρατήθηκε η κατασκευή το προσήνεμου μόλου. Επίσης, θα αναβαθμιστούν οι πεζόδρομοι στη Σκάλα και στη Χώρα. Μας απασχολεί ιδιαίτερα η κοινωνική πολιτική με την κατασκευή ενός παιδικού σταθμού στο νησί».

Ο κ. Πέντες αναφέρθηκε και στις προσπάθειες που γίνονται για τη βελτίωση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Πάτμου δεδομένου ότι το νησί δεν διαθέτει αεροδρόμιο.