Τα πράγματα σκούρυναν για τον Κολοσσό...

Μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο, τα πράγματα σκούρυναν για τον Κολοσσό, χωρίς να θέλουμε να το παίξουμε Κασσάνδρες. Μακριά από ‘μας αυτοί οι … αθλητικοί χαρακτηρισμοί.

Είναι, που να πάρει, πως σε αρκετά από τα παιχνίδια της η ομάδα δεν μπορεί να κάνει τίποτε και χάνει με κατεβασμένα τα χέρια, ενώ σε άλλα λες και μεταμορφώνεται. Όλα πάνε τότε ρολόι.

Να βρω τι φταίει δεν με νοιάζει, εγώ μόνο παρατηρήσεις κάνω και δεν είμαι ο αρμόδιος στην αναζήτηση λύσης, μιας και η συνέχεια θα είναι αρκετά δύσκολη μα κι ενδιαφέρουσα συνάμα.

Πάντως μου φαίνεται πως οι τρεις ήττες στο κλειστό της Καλλιθέας από Λαύριο, Λάρισα και Ηρακλή στοίχισαν ήδη μια καλύτερη θέση και πορεία ψυχολογικά, και πάλι χωρίς να θέλω να κάνω το κομμάτι μου…

Από ψυχολογία δεν σκαμπάζω. Μακριά και πάλι από ‘μένα αυτοί οι… αθλητικοί χαρακτηρισμοί. Εγώ απλώς παρατηρήσεις κάνω, τίποτε περισσότερο προς το παρόν. 

Τώρα, στο ματς με την ΑΕΚ τι πιθανότητες υπάρχουν για νίκη είναι δύσκολο να μαντέψουμε, αν και για κάποιος είναι ευκολάκι, ειδικά μετά τη νίκη της επί του Παναθηναϊκού.

Τα εύκολα δεν είναι για ‘μας και το ‘χουμε αποδείξει εδώ και πολύ καιρό από το συγκεκριμένο βήμα. Εμείς θέλουμε τους γρίφους και τα σταυρόλεξα μπας και περάσει κάπως η ώρα…

Οι αλήθειες λοιπόν μέσα στο γήπεδο από το ερχόμενο Σάββατο. Θα ‘μαστε όλοι εκεί…