«Βλέπει» και Γκινή ο Ηρακλής Μαριτσών!

O Φανούρης Γκινής είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που φέρεται να απασχολεί μεταγραφικά τον Ηρακλή Μαριτσών.

Ο έμπειρος επιθετικός που ανήκει στον ΑΕΡΑ, αποτελεί μεταγραφικό στόχο του συλλόγου, ωστόσο η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένου ότι ο παίκτης δεσμεύεται με την ομάδα των Αφάντου. Στην ουσία έχει να κάνει με τον ίδιο και με το αν επιθυμεί να αποχωρήσει κάνοντας και δεύτερη μεταγραφή τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Ο Ηρακλής εξετάζει τη συγκεκριμένη περίπτωση προσεκτικά και αν δεν καταστεί δυνατό να επέλθει συμφωνία, τότε θα στρέψει αλλού την προσοχή του. Ο μεγάλος στόχος που υπάρχει είναι να ενισχυθεί κατά την περίοδο του Ιανουαρίου, στο πλαίσιο υλοποίησης του στόχου του που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και της ανόδου στην επόμενη κατηγορία.

Οι παράγοντες του συλλόγου, σε συνεργασία με τον προπονητή Κώστα Πάττα, το ψάχνουν πάρα πολύ και προσπαθούν να βρουν τους παίκτες οι οποίοι θα μπορέσουν να προσφέρουν ουσιαστική βοήθεια στην ομάδα, στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος που αναμένεται να είναι συναρπαστικό και αρκετά αμφίρροπο.

Πριν μερικές ημέρες έγινε μια προσπάθεια για την απόκτηση των Λαμίν και Ομπίνα που παλιότερα έπαιζαν στον Ιάλυσο, ωστόσο γρήγορα η διοίκηση συνειδητοποίησε ότι η μεγάλη γραφειοκρατία που απαιτείται λόγω του ότι πρόκειται για αλλοδαπούς παίκτες, είναι στην ουσία απαγορευτική για την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης κίνησης.