Σταμάτης Κουδουνάκης: «Δεν μας επηρέασε η διακοπή»

Την άποψη ότι η μεγάλη αγωνιστική απραξία του τελευταίου διαστήματος όχι απλώς δεν θα επηρεάσει την ομάδα του αλλά θα λειτουργήσει και ευεργετικά, εξέφρασε με δηλώσεις του ο προπονητής της ανδρικής ομάδας των Πανθήρων Σταμάτης Κουρδουνάκης.

Συγκεκριμένα, τόνισε τα ακόλουθα:
«Για εμάς θα λειτουργήσει πολύ καλά αυτή η διακοπή γιατί μας δόθηκε η ευκαιρία όλο αυτό το διάστημα να διορθώσουμε κάποια λάθη τα οποία είχαμε εντοπίσει. Δουλέψαμε πολύ σοβαρά πάνω σε αυτά και από εδώ και πέρα θα παρουσιάσουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο. Πιστεύω ότι παιχνίδι με παιχνίδια θα είμαστε καλύτεροι και θα έχουμε βελτίωση».

Ο τεχνικός των Πανθήρων πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον ΟΦ Ιστρίου αλλά αυτό δεν μας πτοεί. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας χωρίς να έχουμε κανένα άγχος. Ο στόχος μας δεν είναι να κάνουμε πρωταθλητισμό. Ο μεγάλος μας στόχος είναι να βελτιώνονται τα παιδιά και να βγάλουμε έναν παίκτη ή και με περισσότερους βέβαια που θα μπορέσουν να κάνουν το μεγάλο βήμα μέσω του Πανιωνίου. Αυτός είναι ο σκοπός μας και με βάση αυτό το σκεπτικό δουλεύουμε στους Πάνθηρες. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να μπορέσουν όλα τα παιδιά να ευχαριστηθούν το ποδόσφαιρο κάτω από σωστές βάσεις».