Ιάλυσος: Συμφωνία με τον Κούντικ

Συνεχίζει την ενίσχυσή του ο Ιάλυσος. Οι «ερυθροκίτρινοι» σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ήρθαν σε συμφωνία και με τον Πορτογάλο Σεργκέι Κούντικ που μέχρι και πρόσφατα έπαιζε με τη φανέλα της Ζακύνθου. 

Ο παίκτης αποτελεί μια από τις κινήσεις του Ιανουαρίου στο πλαίσιο της μεγάλης προσπάθειας που κάνει η διοίκηση να ενισχύσει το ρόστερ και να μπορέσει έτσι να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία. Εκτός από τη Ζάκυνθο, ο παίκτης στην Ελλάδα έχει παίξει και για τον Παναιγιάλειο ενώ είχε περάσει και από την Κύπρο όπου αγωνίστηκε στην Αναγέννηση Δερύνειας και την ΑΕ Ζακακίου. 

Συνεχίζεται η προετοιμασία
Κατά τα άλλα, η προετοιμασία της ομάδας για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με την Καλαμάτα, συνεχίζεται κανονικά. Οι «ερυθροκίτρινοι» έχουν μπροστά τους ένα ακόμα κρίσιμο παιχνίδι ενόψει της συνέχειας και θα προσπαθήσουν να τα δώσουν όλα για να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και το μεγάλο στοίχημα από εδώ και πέρα είναι να μπορέσει η τεχνική ηγεσία να ενσωματώσει όλους τους νέους παίκτες στο κλίμα της ομάδας.

-Διαιτητής της αναμέτρησης της Κυριακής θα είναι ο Ανδρέας Βλάχος από τον Σύνδεσμο της Ανατολικής Αττικής. «Βοηθοί» του θα είναι οι Αλέξανδρος Καραθανάσης (Ανατολική Αττική) και Παναγιώτης Χρηστάκος (Πειραιά). «Τέταρτος» ορίστηκε ο Χρήστος Κακουλίδης και παρατηρητής τους ο Γιάννης Κουζάκης από τη Θεσσαλία.