Ανέλαβε χθες καθήκοντα στο νοσοκομείο ο Γρ. Ρουμάνης

Πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι η τελετή παράδοσης παραλαβής της διοίκησης του νοσοκομείου της Ρόδου.

Παρουσία των διευθυντών των κλινικών η κ. Κατερίνα Χατζηστρατή παρέδωσε τη διοίκηση του νοσηλευτικού μας ιδρύματος στον νέο διοικητή κ. Γρηγόρη Ρουμάνη, ο οποίος όπως δήλωσε στη «Ροδιακή» «αρχίζει αμέσως δουλειά».

Πιο συγκεκριμένα, ο νέος διοικητής του νοσοκομείου της Ρόδου δήλωσε τα εξής:

«Ανέλαβα σήμερα 8/1/2020 τα καθήκοντα του Δ/ντή του Γ.Ν. Ρόδου.
Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά, τιμή και υπερηφάνεια που επιλέχθηκα να υπηρετήσω έναν τόσο κρίσιμο τομέα όπως αυτό της υγείας και μάλιστα σε μία περιοχή κρίσιμη για τα εθνικά μας δίκαια αλλά και τόσο αγαπητή σε εμένα.

Με συνδέουν ιδιαίτερα αισθήματα αγάπης, φιλίας, εκτίμησης και συναντίληψης με τους κατοίκους της Δωδεκανήσου και ιδιαίτερα της Ρόδου.

Εκτιμώ, σέβομαι και εμπιστεύομαι απόλυτα το εξαιρετικό προσωπικό του νοσοκομείου μας το οποίο καθημερινά κάνει την υπέρβαση για να ανταποκριθεί στις πολλαπλές ανάγκες και υποχρεώσεις που υπάρχουν.

Ακολουθώντας πιστά τις κατευθύνσεις-οδηγίες του υπουργείου Υγείας και τη 2η ΥΠΕ θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, την αύξηση του αισθήματος ασφάλειας, την πολιτική για θέματα υγείας-νοσηλείας-φροντίδας και θα συμβάλω θετικά στην νέα αρχή που γίνεται για την αναβάθμιση της δημόσιας υγείας έχοντας ως στόχο να αποτελούμε μέρος της λύσης και όχι μέρη των προβλημάτων.

Εξάλλου το σύστημα αξιολόγησης και ο σχεδιασμός νέων τρόπων δράσης και αντιμετώπισης των χρόνιων προβλημάτων στο χώρο της υγείας δεν επιτρέπουν περιθώρια εφησυχασμού και ολιγωρίας».