Διπλή ενίσχυση για τον Α.Ο. Φαληρακίου

Διπλή ενίσχυση για  τον Α.Ο. Φαληρακίου

Διπλή ενίσχυση για τον Α.Ο. Φαληρακίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 136 ΦΟΡΕΣ

Ενισχύθηκε με την απόκτηση δυο ποδοσφαιριστών και ο Αθλητικός Όμιλος Φαληρακίου που για πρώτη φορά φέτος συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Πρόκειται για τον Κορνήλιο Σαββούλη και τον Βασίλη Σωτηράκη οι οποίοι εντάχθηκαν στο ρόστερ της ομάδας. Αναλυτικά, η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση, αναφέρει τα ακόλουθα:

«Ο Α.Ο. Φαληρακίου ανακοινώνει την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών και συγκεκριμένα του Κορνήλιου Σαββούλη από τον Απόλλωνα Καλυθιών και του Βασίλη Σωτηράκη από την Ασπίδα Απολακκιάς. Θα γίνουν άλλες δύο έως τέσσερις μεταγραφές ακόμη μέχρι τέλος Ιανουαρίου, πάντα με κατοίκους Φαληρακίου-Καλυθιών και μ’ αυτό τον γνώμονα βαδίζει η ομάδα μας, ανεξαρτήτως σε ποια κατηγορία θα παίζει.

Στόχος του Α.Ο. Φαληρακίου δεν είναι να παίρνει πρωταθλήματα, αλλά να προσφέρει αθλητισμό στα παιδιά της περιοχής μας, όπως ακριβώς αναφέρει το καταστατικό του και να φέρει τον κόσμο στο γήπεδο, καθώς το επίπεδο της Γ’ Κατηγορίας φέτος είναι πολύ ανταγωνιστικό. Επίσης από σήμερα επανέρχεται στην αγωνιστική δράση μετά από απουσία δύο χρόνων και μετά από ένα τραυματισμό ο Γιώργος Βιτσέντζος από τον Εθνικό Αρχίπολης και εκλεγμένο μέλος του τοπικού συμβουλίου Καλυθιών στον τομέα του αθλητισμού.

Τέλος, ο Α.Ο. Φαληρακίου ευχαριστεί και το φίλαθλο κόσμο που στηρίζει την προσπάθεια της ομάδας στο γήπεδο των Καλυθιών και επίσης εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλες τις ομάδες της Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου».

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή