Μικτές: Πανηγυρική πρόκριση για την Κ14

Με μια νίκη και μια ήττα ολοκλήρωσαν χθες τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα προεπιλογής των Εθνικών ομάδων (α’ φάση) που πραγματοποιήθηκε στη Χίο οι Μικτές ομάδες της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου.

Παίζοντας με το αντίστοιχο συγκρότημα των Κυκλάδων η Κ14 επικράτησε με το επιβλητικό 5 – 2 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση ενώ η Κ12 αν και το πάλεψε ηττήθηκε με 1 – 0 και έτσι αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Για την Κ14 χατ τρικ σημείωσε ο Καραγιάννης και δυο γκολ πέτυχε ο Λεονταρόπουλος μετά από ένα παιχνίδι που η Μικτή μας δεν αντιμετώπισε δυσκολίες, ήταν καλύτερη και δικαίως έφθασε στην κατάκτηση της νίκης και παράλληλα της πρόκρισης (χρειαζόταν έστω ένα βαθμό).

Η σύνθεση της Μικτής μας είναι η ακόλουθη: Γιάννος, Καλογήρου, Σαρηγιάννης, Κυριαζάκος, Βασιλείου, Μανίκαρος, Δεναξάς, Σκουφετζής, Καραγιάννης, Πιπέρης, Λεονταρόπουλος (Έπαιξαν και οι Θυριάκης, Φραγκονικόλας, Θεοδωράκης, Χαρίτος και Αποστολάκης).

Σε ό,τι έχει να κάνει με την Κ12 τα παιδιά της ΕΠΣΔ έκαναν ό,τι μπορούσαν αλλά για μια ακόμα φορά στάθηκαν άτυχα και γνώρισαν την ήττα με 1 – 0. Με βάση όμως τη συνολική παρουσία και των δυο ομάδων, σίγουρα άξιζαν κάτι καλύτερο.

Η σύνθεση της Μικτής μας είναι: Παπακωνσταντής, Θυριάκης, Γραμματικός, Καγιάς, Καραγιάννης, Πούπα, Αλιμερκάι, Κυριόπουλος, Φαρμάκης (Έπαιξαν και οι Κουλούρης, Γιαννίκος, Παπαχαραλάμπους, Θεοδοσίου, Κωστομοίρης, Παπαντωνίου και Νικολάου).

ΦΩΤΟ: (sportcyclades.gr)