Άμεσες παρεμβάσεις απαιτεί το γήπεδο των Αγίων Αποστόλων…

Είναι γνωστό ότι τα γήπεδα της περιοχής μας αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα και σε πολλά από αυτά είναι πλέον επιτακτική η ανάγκη να γίνουν παρεμβάσεις καθώς ο κίνδυνος τραυματισμού και γενικώς δυσάρεστων καταστάσεων είναι ορατός.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί και το γήπεδο των Αγίων Αποστόλων το οποίο παρουσιάζει πολλά προβλήματα. Και δεν είναι μάλιστα τυχαίο ότι οι ομάδες που το χρησιμοποιούν έχουν φθάσει πλέον στα όριά τους και μάλιστα με επιστολή τους προς τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ Αλέξανδρο Κολιάδη, ζητούν να γίνουν άμεσα παρεμβάσεις πριν να είναι πολύ αργά. Τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο γήπεδο αυτή την περίοδο, είναι τα εξής:

-Η περίφραξη έχει πέσει με αποτέλεσμα πέρα από την αντιαισθητική εικόνα να υπάρχει και θέμα λειτουργικότητας μιας και οι παράγοντες των ομάδων αναγκάζονται να …κυνηγούν συνέχεια τις μπάλες.

-Ο φωτισμός είναι ανεπαρκέστατος. Υπάρχει κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα όλων όσων αγωνίζονται ή προπονούνται κατά τις βραδινές ώρες.

-Οι βάσεις των προβολέων που βρίσκονται στην εξέδρα έχουν σκουριάσει, οι προβολείς έχουν σχεδόν πέσει και πλέον κάτι θα πρέπει να κάνουμε για να προλάβουμε δυσάρεστες καταστάσεις διότι στην εξέδρα μετακινείται κόσμος.

-Ο τάπητας του αγωνιστικού χώρου είναι σε μαύρα χάλια και χρήζει αντικατάστασης καθώς είναι και αυτός πλέον επικίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα όλων των αγωνιζομένων.

Όλα τα παραπάνω έχουν επισημανθεί στην επιστολή που απέστειλαν τα σωματεία της πόλης που καθημερινά χρησιμοποιούν το χώρο. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι περίπου 250 παιδιά ημερησίως γυμνάζονται στο γήπεδο αυτό, αριθμός που ασφαλώς και είναι πάρα πολύ μεγάλος. Είναι δεδομένο πως το γήπεδο χρήζει άμεσων παρεμβάσεων πριν δημιουργηθούν ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα.

Δραγάτης Δημήτρης