Ιάλυσος: Αλλαγμένος και ανανεωμένος!

Ιάλυσος: Αλλαγμένος και ανανεωμένος!

Ιάλυσος: Αλλαγμένος και ανανεωμένος!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 218 ΦΟΡΕΣ

Ο Ιάλυσος με πολλά νέα πρόσωπα στην 18αδα του θα υποδεχθεί αύριο στο «Οικονομίδειο» την Καλαμάτα σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Στις έντεκα αναμένεται να φθάσουν οι μεταγραφές

Με καλή ψυχολογία και με πολλά νέα πρόσωπα αναμένεται να «κατέβει» στο αυριανό (1μ.μ.) εντός έδρας παιχνίδι με την Καλαμάτα ο Ιάλυσος στο πλαίσιο της συνέχειας του πρωταθλήματος της Football League. Ο τεχνικός Βαγγέλης Χοσάδας τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση καθώς θα έχει πολλούς καινούργιους παίκτες στην διάθεση του αλλά και περισσότερες λύσεις προκειμένου να διαχειριστεί το πολύ κρίσιμο αυτό παιχνίδι.

Για τον Ιάλυσο δεν υπάρχει κανένα άλλο αποτέλεσμα φυσικά, πλην της κατάκτησης των τριών βαθμών της νίκης που θα του δώσουν την ευκαιρία να απομακρυνθεί και άλλο από τις επικίνδυνες θέσεις του υποβιβασμού.

Το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο μιας και η Καλαμάτα «καίγεται» επίσης για τους βαθμούς και θα έρθει στο νησί μας για να παίξει δυνατά διεκδικώντας τη νίκη. Οι Καλαματιανοί έχουν να γευτούν τη χαρά της νίκης από τις 19 Οκτωβρίου του 2019, όπου είχαν επικρατήσει του Ιωνικού με 1 – 0. Από τότε «μετράνε» εννιά ήττες και μια ισοπαλία, με αποτέλεσμα να βρίσκονται πλέον στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.
Πολλά καινούργια πρόσωπα

Η ομάδα της Ιαλυσού θα έχει πολλά καινούργια πρόσωπα στο αυριανό παιχνίδι. Πιο συγκεκριμένα, δικαίωμα συμμετοχής στην αναμέτρηση έχουν οι Άγγελος Τασιούλης, Σωκράτης Κυριλλίδης, Γιάννης Πριόνας, Ανδρέας Μαστραντωνάκης, Νίκος Πάτας, Σεκούμπα Ντιατά, Δημήτρης Μπάρδης και Θοδωρής Χειρίτραντας. Από εκεί και πέρα γίνεται προσπάθεια προκειμένου να ετοιμαστεί το δελτίο του Σεργκέι Κούντικ αλλά δεν είναι σίγουρο. Επιπρόσθετα οι Τάσος Παγώνης και Τάντιτς είναι δυο ακόμα παίκτες με τους οποίους έχει επέλθει προφορική συμφωνία και αναμένεται να έρθουν στο νησί μας από τη Δευτέρα προκειμένου να υπογράψουν.

- Σήμερα το πρωί θα γίνει η τελευταία προπόνηση των «ερυθροκίτρινων» και αμέσως μετά θα γνωστοποιηθεί η 18άδα για την αυριανή αναμέτρηση.

Διαβάστε ακόμη

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα