Τρέμουν τα...  πόδια των εκάστοτε κυβερνώντων, όταν ακούνε ότι οι Δωδεκανήσιοι διεκδικούν

● Τρέμουν τα...  πόδια των εκάστοτε κυβερνώντων, όταν ακούνε ότι οι Δωδεκανήσιοι διεκδικούν. Γι’ αυτό και ετοιμάζονται να δώσουν οριστική λύση στο ζήτημα στέγασης του μεγαλύτερου ασφαλιστικού φορέα, του ΕΦΚΑ (ΙΚΑ). Δεν πέρασε δα και πολύς καιρός από τότε που δημιουργήθηκε. Σχεδόν... 30 χρόνια!

● Γιατί δυστυχώς, πάσχουμε από το εξής σύνδρομο: Επιτρέπουμε στον κάθε άσχετο να αποφασίζει για μας χωρίς εμάς. Και οι ελάχιστες εξαιρέσεις των εκπροσώπων μας που τολμούν να τα βάλουν με το κράτος των... Αθηνών όπως συνηθίζουμε να λέμε. Δυστυχώς, δεν αλλάζουν τον γενικό κανόνα.

● Πάνω από 900 ροδίτικες οικογένειες, αντιμετωπίζουν τον εφιάλτη της επιβίωσης καθημερινά, εδώ στη Ρόδο μας κυρίως. Πίσω από το αστραφτερό περιτύλιγμα υπάρχει ένας σκληρός αγώνας επιβίωσης δυστυχώς! Κι έχουμε και ορισμένους από πάνω, να μας λένε ότι όλοι στη Ρόδο τρώνε με «χρυσά κουτάλια».

● Ούτε αποτελεί είδηση πια, ότι πάνω από 4.000 ιδιοκτήτες οχημάτων (συνολικά μαζί με τα ενοικιαστήρια ξεπέρασαν τις 10.000) από τη Ρόδο, κατέθεσαν τις πινακίδες των αυτοκινήτων και των μοτοσικλετών τους στην ΕΦΟΡΙΑ. Αφού είπαμε ότι ευημερούμε.

Ο (πολύ) κακός