Ρόδος: «Βλέπει διπλό» και στην Τρίπολη

Μια επικίνδυνη αποστολή στην Τρίπολη έχει σήμερα η Ρόδος η οποία «δοκιμάζεται» από τον τρίτο της βαθμολογίας Παναρκαδικό στο πλαίσιο της συνέχειας του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής κατηγορίας (6ος όμιλος). Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 2 μ.μ. μετά από αίτημα που έκανε η ομάδα του νησιού μας για να μπορέσει να εξυπηρετηθεί συγκοινωνιακά. Οι «πράσινοι» ενισχυμένοι με τα νέα τους μεταγραφικά αποκτήματα, θέλουν να προσθέσουν στο ενεργητικό τους άλλους τρεις βαθμούς, διατηρώντας την βαθμολογική διαφορά ασφαλείας στην κορυφή της βαθμολογίας και κάνοντας ακόμα ένα βήμα προκειμένου να μπορέσουν να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Κώστα Βελιτζέλου, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και οι ποδοσφαιριστές της είναι αποφασισμένοι να δείξουν το καλό τους πρόσωπο σε ένα ακόμα παιχνίδι, διεκδικώντας τους τρεις βαθμούς της νίκης. Το ευχάριστο για τον τεχνικό της ομάδας είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα σοβαρό αγωνιστικό πρόβλημα και έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Κώστας Μπαϊρακτάρης από τον Σύνδεσμο της Αθήνας και «βοηθοί» του θα είναι ο Νίκος Γενναίος και ο Απόστολος Καραγεώργος από τον ίδιο Σύνδεσμο. Παρατηρητής τους ορίστηκε ο Παναγιώτης Σταθόπουλος από την Ηλεία.

Οι υπόλοιποι αγώνες
Στους υπόλοιπους αγώνες της 15ης αγωνιστικής, θα παίξουν:
Κιθαιρώνας Καπαρελίου – Κόρινθος
Αχαρναϊκός – ΑΟ Υπάτου
Αήττητος Σπάτων – Θύελλα Ραφήνας
Μαρκό – ΑΕΚ Τρίπολης
ΑΟ Παλληνιακός – Αιολικός Μυτιλήνης.