Ο Νίκος Γερονικόλας θα απέχει από τις πρόωρες εκλογές της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου

Ο Νίκος Γερονικόλας θα απέχει από τις πρόωρες εκλογές της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου

Ο Νίκος Γερονικόλας θα απέχει από τις πρόωρες εκλογές της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 731 ΦΟΡΕΣ

Την απόφασή του να απέχει από τις πρόωρες εκλογές της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου στις 26 Ιανουαρίου, ανακοίνωσε με δήλωσή του το μέλος του Δ.Σ. κ. Νικόλαος Γερονικόλας.

Ο ίδιος τονίζει ότι είναι αυτονόητη η συνεργασία του με το νέο Δ.Σ για μια διοίκηση χωρίς παρασκηνιακές παρεμβάσεις τρίτων εκτός κλάδου.

Αναλυτικότερα στην δήλωσή του αναφέρει τα εξής:

Κατά την τελευταία έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, εξέφρασα ρητά και ξεκάθαρα την αντίθεση μου στην διενέργεια πρόωρων εκλογών, δεδομένου ότι μία τέτοια απόφαση στερείται νομικού και ουσιαστικού ερείσματος. Προς τούτο, θεωρώ ηθική υποχρέωσή μου, να απόσχω από τις επικείμενες εκλογές της Ένωσης.

Θα είμαι δίπλα στη νέα διοίκηση, αλλά κάθετα αντίθετος σε παρασκηνιακές μεθοδεύσεις και τρίτους παράγοντες, εκτός του κλάδου, που χειραγωγούν τις διαδικασίες και ευτελίζουν το θεσμό. Αξίζει να σημειωθεί, ότι εάν δεν υπήρχαν αυτού του είδους οι παρεμβάσεις, θα είχε αποφευχθεί η άσκοπη καθυστέρηση της συμφωνίας με το σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων, για την σύναψη της νέας τοπικής κλαδικής σύμβασης εργασίας.

Στηρίζω ολόψυχα τις προσπάθειες των συναδέλφων και εύχομαι, έστω και υπό αυτές τις συνθήκες, να εκλεγούν οι καλύτεροι. Δηλώνω ανεπιφύλακτα και ολόψυχα την στήριξη μου, στον Νικόλαο Γερονικόλα του Εμμανουήλ, ο οποίος αποτελεί έναν από τους φερέλπιδες υποψηφίους, που έχει τη διάθεση και τις ικανότητες να εργαστεί για το κοινό καλό.

Διαβάστε ακόμη

Μαζική απόβαση των Ισραηλινών στη Ρόδο για το εβραϊκό Πάσχα

Aρχές Μαΐου θα έχουν ανοίξει όλα τα ξενοδοχεία της Ρόδου

Τούρκοι τουρίστες... «κατέλαβαν» τα ελληνικά νησιά

110 πτήσεις τσάρτερ το Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες στη Ρόδο

Ασπρονήσια: Οι εξωτικές νησίδες του Ανατολικού Αιγαίου στα ανατολικά των Λειψών που μαγεύουν τους επισκέπτες

TUI: Με νέα πρωτοβουλία υποστηρίζει 500 Έλληνες παραγωγούς σε Ρόδο και Κρήτη

Τεράστιο ενδιαφέρον για το Rodos Week στα βρετανικά ΜΜΕ