Ρόδος: Ασταμάτητη προς τον τίτλο!

Άλλο ένα βήμα προς τη μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου μπορεί να χαρακτηριστεί η νέα εκτός έδρας επιτυχία, αυτή τη φορά επί του Παναρκαδικού. 

Σε ένα γήπεδο που αποτελεί μεγάλη εντύπωση το πώς γίνονται παιχνίδια Εθνικής κατηγορίας, η Ρόδος επικράτησε με 2 – 0 παρά το ότι δεν ήταν στην καλύτερή της ημέρα και απέδειξε ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να χάσει την πρωτιά στον όμιλό της.

Το ευχάριστο για τον τεχνικό Κώστα Βελιτζέλο πέρα από την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης είναι και το ότι δεν προέκυψε κανένα σοβαρό αγωνιστικό πρόβλημα και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι υγιής ενόψει της συνέχειας. Το νέο πρόσωπο στο παιχνίδι της Κυριακής ήταν ο Γιάννης Παπαδόπουλος ο οποίος αγωνίστηκε ως αλλαγή (για μισή περίπου ώρα) και έδειξε ότι μόλις βρει τα πατήματά του θα βοηθήσει πολύ την ομάδα του νησιού μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την εξέδρα είδε το παιχνίδι το επίσης νέο μεταγραφικό απόκτημα, Δημήτρης Χασομέρης ο οποίος έχει ενσωματωθεί και αυτός με την ομάδα και αναμένεται να υπολογίζεται από το επόμενο παιχνίδι.

«Είμαστε χαρούμενοι, είμαστε δυνατοί!»
Στο μεταξύ, με αφορμή τη νέα επιτυχία της ομάδας, η διοίκηση εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Με πρακτικές που μόνο ανορθόδοξες είναι, δείχνουν πια φανερά την πικρία τους που δεν κατάφεραν να διατηρήσουν στην ομάδα της Ρόδου τα φαινόμενα του …ασανσέρ για ευνόητους λόγους και προς χάριν των μικροσυμφερόντων τους!

Την πικρία αυτή την ανέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο τις τελευταίες ημέρες δείχνοντας έμπρακτα τη στενοχώρια που η Ρόδος διατήρησε και ξεπέρασε τα εμπόδια των …κολλητών δεύτερων, που ήθελαν αλλά δεν μπόρεσαν να τα καταφέρουν να ανακόψουν την πορεία προς τις επόμενες εθνικές κατηγορίες.

ΤΕΛΕΙΩΣΕ το παραμύθι και οι τακτικές του παρελθόντος που ήθελαν και φέτος να επιβάλουν στη  Ρόδο, έχοντας την ομάδα εγκλωβισμένη υπό τις οδηγίες των ανύπαρκτων, των στοιχηματιών, των α λα καρτ παραγόντων, των εισπρακτόρων χορηγιών και των παραγόντων της αυτοπροβολής. ΟΛΑ αυτά τέλειωσαν οριστικά: Η ΡΟΔΟΣ πάει τρένο για τις επόμενες κατηγορίες και καλεί τον κόσμο της να «γευτεί» μετά από χρόνια την εξαιρετική πορεία και τη μεγάλη φετινή επιτυχία.

Καλούμε σε επαγρύπνηση: Να μην περάσουν σχέδια αποπροσανατολισμού. Ενημέρωση γίνεται και δεν έχει η Ρόδος ανάγκη τα πληρωμένα φερέφωνα άλλων ομάδων.  Η ΡΟΔΟΣ είναι μεγάλη για να ακολουθεί τέτοιες μεθοδεύσεις.  Καλούμε τον κόσμο που είναι κοντά στη Ρόδο μας, στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, την Κυριακή 19 Ιανουαρίου στις 19:00 στο Ροδίνι.  

ΟΛΟΙ Μαζί συνεχίζουμε, όλοι μαζί απομονώνουμε, ΟΛΟΙ μαζί θα πάμε τη Ρόδο ψηλά. Μετά τη χτεσινή μεγάλη νίκη επί του Παναρκαδικού, που κάποιοι θέλησαν να υποβαθμίσουν, δηλώνουμε έτοιμοι για να κάνουμε στους Ροδίτες το όνειρο πραγματικότητα…»