Διαγόρας:  Άριστο το κλίμα, στα ύψη η ψυχολογία

Εξαιρετικό είναι το κλίμα που επικρατεί στο  «στρατόπεδο» του Διαγόρα, μετά το τεράστιο «διπλό» που πέτυχε η ομάδα στα Τρίκαλα.

Ήταν μια …«νίκη ψυχολογίας» για τους «κυανέρυθρους» που μπορεί να τους δώσει άλλη ώθηση ενόψει της συνέχειας καθώς δεν είναι και λίγο πράγμα να κερδίζεις τον πρωτοπόρο της κατηγορίας και μάλιστα μέσα στην έδρα του. 

Η νίκη αυτή ήταν το αποτέλεσμα μιας άριστης προετοιμασίας που έκανε ο «γηραιός» για την αναμέτρηση με τους παίκτες να ακολουθούν πιστά το πλάνο του προπονητή Πέτρου Ρουτζιέρη ο οποίος διάβασε πολύ σωστά το παιχνίδι και το αποτέλεσμα φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο.  

Αξίζει να αναφερθεί κάτι το οποίο στα περισσότερα ρεπορτάζ πέρασε μάλλον στα ψιλά. Το ότι η ομάδα του νησιού μας, μετά το γκολ που πέτυχε, μπορεί να δέχθηκε πίεση, όμως είχε και αυτή τις δικές της πολύ καλές στιγμές για να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα και να «καθαρίσει» το παιχνίδι νωρίτερα.

Συμπλήρωσαν κάρτες Μανωλάκης και Παπαδόπουλος
Στα καθαρά αγωνιστικά θέματα, η χθεσινή ημέρα είχε ρεπό. Η προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι με τον Θεσπρωτό (και πάλι εκτός έδρας) θα ξεκινήσει σήμερα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Μανωλάκης και Παπαδόπουλος συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Ο πρώτος επιλέχθηκε να απουσιάσει από το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής και ο δεύτερος από αυτή με την Καλαμάτα που είναι το επόμενο εκτός έδρας μετά τον Θεσπρωτό.

Διπλή διανυκτέρευση θα κάνει ο Διαγόρας στην Ηγουμενίτσα. Και αυτό διότι δεν προλαβαίνει να γυρίσει στην Αθήνα την Κυριακή το βράδυ μετά από το παιχνίδι. Η αποστολή θα μείνει στην Ηγουμενίτσα λοιπόν και την Κυριακή και θα επιστρέψει στη Ρόδο τη Δευτέρα.