Μαθήματα παραδοσιακών χορών στην Κάρπαθο

Μία μορφή άθλησης, μία καλλιτεχνική ενασχόληση, που εξασφαλίζει καλή υγεία, ευεξία, καλή φυσική κατάσταση, ευγενική ψυχή, καλλιεργημένο πνεύμα, υγιές μυαλό, ωραία συμπεριφορά, έκφραση συναισθημάτων, εκτόνωση, διασκέδαση, αυτοπεποίθηση.

Με τις παραπάνω σκέψεις και τηρώντας την παράδοση το Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκαρπαθιακού Συλλόγου Ρόδου ανακοινώνει την έναρξη των μαθημάτων παραδοσιακών χορών από την ιδιαίτερη πατρίδα τους, Κάρπαθο και από όλη την Ελλάδα στην αίθουσά τους, Διαγοριδών 8, υπό την αιγίδα των αδελφιών: Γιάννη και Αρχοντούλας Λεντάκη.

Θα λειτουργήσει παιδικό τμήμα προχωρημένων, με τον εξαίρετο, συνεπή και υπεύθυνο χοροδιδάσκαλό τους, Γιάννη Λεντάκη, κάθε Σάββατο, 13:00 με 14:00 από 18 Ιανουαρίου μέχρι τέλος Μαΐου.

Θα λειτουργήσει επίσης τμήμα ενηλίκων προχωρημένων με την αγαπημένη, μοναδική, ευγενική δασκάλα μας, Αρχοντούλα Λεντάκη, κάθε Πέμπτη, 18:00 - 19:30 από 16 Ιανουαρίου μέχρι τέλος Μαΐου.

«Συμπατριώτη, συμπατριώτισσα, θέλεις το παιδί σου κοινωνό του χορού και των εθίμων;
Τώρα είναι η ώρα! Τώρα γίνεται εύκολα και αβίαστα! Εσύ θα το παροτρύνεις, εσύ θα του δείξεις το δρόμο! Σε περιμένουμε!

Φίλοι, φίλες, ανοίγουμε και σας περιμένουμε όλους! Βάλτε πλώρη για τον Παγκαρπαθιακό! Εκεί που γνωρίζουμε να περνάμε καλά! Υποσχόμαστε μια υπέροχη χορευτική χρονιά!» σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο Παγκαρπαθιακός Σύλλογος Ρόδου.