Οι φωνές διαμαρτυρίας από Αφάντου και Αρχάγγελο ακούστηκαν... χιλιόμετρα μακριά από τα γήπεδα

Πολλή δουλειά θα ‘χουν μέσα στην εβδομάδα τα αρμόδια όργανα της διαιτησίας με διαμαρτυρίες, χωρίς ανακοινώσεις αυτή τη φορά, για τις κρίσιμες αποφάσεις στα δύο σημαντικότερα παιχνίδια.

Στ’ Αφάντου και τον Αρχάγγελο έγιναν οι αναμετρήσεις κορυφής στα «σαλόνια» του τοπικού μας και οι φωνές, είναι η αλήθεια πως ακούστηκαν χιλιόμετρα μακριά από κει όπου βρίσκονται τα γήπεδα.

Το ‘λεγα και θα το λέω πάντα μέχρι να μου ξεριζώσεις τα νύχια: είναι διαφορετικό να χαρακτηρίζεις έναν διαιτητή κατώτερο των περιστάσεων και διαφορετικό να του καταλογίζεις δόλο.

Το λέω γιατί άκουσα πάλι από αρκετούς ν’ αναφέρουν κάτι για … γραμμή σχετικά με το ποιος είναι να πάρει φέτος το πρωτάθλημα στην Α’ Κατηγορία, έχοντας τους διαιτητές πειθήνια όργανα.

Οι ειδήμονες της εξέδρας θα υπάρχουν πάντα και ακόμα περισσότερα θ’ ακούνε τα επόμενα χρόνια οι παρατηρητές διαιτησίας που κάθονται στην εξέδρα και λειτουργούν κάπως σαν… αλεξικέραυνα.

Αυτή η σιγουριά είναι που θα μας φάει, γιατί τα παρουσιάζουμε όλα έτσι λες και ήμασταν μπροστά στις διαβουλεύσεις και τις συμφωνίες για την ανάδειξη του πρωταθλητή…

Να μου πεις, με τα όσα διαδραματίζονται στη Σούπερ Λίγκα, πώς και ο απλός κόσμος να μην πλάσει απίστευτα σενάρια με το μυαλό του, να κάνει κι αυτός, βρε αδερφέ, το κομμάτι του.

Μα το θέμα δεν είναι εκεί. Το θέμα είναι πως ακόμη και παράγοντες ή προπονητές τοποθετούνται επισήμως για τις… συνωμοσίες λες κι έχουν απτά στοιχεία στα χέρια τους…