Η μεγάλη γιορτή  με το All Star Game και φέτος

Το EKO All Star Game επιστρέφει ύστερα από 10 χρόνια στο Ηράκλειο της Κρήτης και στο κλειστό «Δύο Αοράκια», το διήμερο 8 και 9 Φεβρουαρίου 2020 με αρκετές καινοτομίες, προκειμένου να προσφέρει ακόμα περισσότερο και πιο εντυπωσιακό θέαμα στους φίλους του μπάσκετ!

Εκείνο που δεν αλλάζει είναι ότι οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να ψηφίσουν τους  Έλληνες και ξένους αθλητές που επιθυμούν να αγωνίζονται στην 24η «Γιορτή» του Πρωταθλήματος. Κάθε φίλαθλος έχει τη δυνατότητα να ψηφίσει μια φορά τη μέρα όχι μόνο μέσω του www.esake.gr/Allstar όπως συνέβαινε μέχρι τώρα, αλλά και του Facebook γράφοντας τα ονόματα και τα επώνυμα των αγαπημένων παικτών του δίπλα στο hashtag #AllStarGameGrVote κάτω από το post της έναρξης της ψηφοφορίας.

Κάθε φίλαθλος έχει τη δυνατότητα να ψηφίσει μια φορά την ημέρα 5  Έλληνες και 5 ξένους αθλητές, ανάμεσα στους παίκτες της EKO Basket League και δύο προπονητές.

Από την ψηφοφορία του κοινού θα αναδειχθούν οι επτά από τους δώδεκα παίκτες των δύο αντίπαλων ομάδων και οι τέσσερις προπονητές που θα καθοδηγήσουν τις ομάδες. Οι υπόλοιποι πέντε παίκτες για κάθε ομάδα θα επιλεγούν από την ψηφοφορία των 14 προπονητών της EKO Basket League.

Η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 24 Ιανουαρίου.

Η δεύτερη σημαντική καινοτομία του 24ου EKO All Star Game, είναι ότι οι ομάδες δεν θα χωριστούν σε Έλληνες και ξένους, όπως γινόταν μέχρι σήμερα.

Οι δύο πρώτοι παίκτες της ψηφοφορίας του κοινού, θα διαλέξουν σε ειδική εκδήλωση – που θα μεταδοθεί live - τις ομάδες, στις οποίες θα είναι αρχηγοί. Οι δύο αρχηγοί θα επιλέξουν ανάμεσα στους υπόλοιπους 22  Έλληνες και ξένους αθλητές, που θα προκύψουν από την ψηφοφορία του κοινού και των προπονητών της EKO Basket League, χωρίς περιορισμό προέλευσης!

Έτσι, κάθε ομάδα θα έχει στο ρόστερ της Έλληνες και ξένους αθλητές, που θα έχουν επιλεγεί από τον αρχηγό της! Σκοπός της δεύτερης σημαντικής καινοτομίας είναι οι ομάδες και οι αθλητές να έχουν έξτρα κίνητρο για να προσφέρουν ακόμα περισσότερο θέαμα στον κεντρικό αγώνα του EKO All Star Game!

Εννοείται πως στην όλη διαδικασία μπορούν να πάρουν ψήφο και οι παίκτες, όπως επίσης ο προπονητής του Κολοσσού, ώστε να υπάρξει εκπροσώπηση στη σημαντική αυτή γιορτή της Basket League και του ελληνικού μπάσκετ κατ’ επέκταση.

 Όσοι πάρουν μέρος στην ψηφοφορία, εκτός από τη δυνατότητα να διαμορφώσουν τις All Star ομάδες, θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος στην κλήρωση με δώρα:

 •  Ένας τυχερός θα κερδίσει μια δωρεάν διαμονή και προσκλήσεις για δύο άτομα για το διήμερο του ΕΚΟ All Star Game.
 • Ένας τυχερός θα κερδίσει μια υπογεγραμμένη από τους αθλητές εμφάνιση του ΕΚΟ All Star Game.
 •  Δύο τυχεροί από μια μπάλα του ΕΚΟ All Star Game υπογεγραμμένη από τους αθλητές των δύο ομάδων.
 •  Το πρόγραμμα και ο τρόπος διάθεσης των εισιτηρίων του 24ου EKO All Star Game θα ανακοινωθούν τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Μεγάλη ανταπόκριση του φίλαθλου κόσμου από την αρχή
Στο πρώτο τριήμερο της ψηφοφορίας από το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής (10/1) έως το μεσημέρι της Δευτέρας (13/1), στην ηλεκτρονική ψηφοφορία που διεξάγεται μέσω του www.esake.gr έχουν καταχωρηθεί 4.446 ψήφοι. Το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι είχαν καταχωρηθεί 3.402 ψήφοι, ενώ το 2018 είχαν καταγραφεί 5.218 ψήφοι τις πρώτες οκτώ ημέρες της ψηφοφορίας!