Γιώργος Σάββενας - Άρης Αρχαγγέλου: «Δεν αλλάζουν οι στόχοι μας»

Μπορεί ο Άρης Αρχαγγέλου μετά τη νίκη επί του ΑΟ Πυλίου να βρίσκεται πλέον στο -6 από την κορυφή, έχοντας ελπίδες για να διεκδικήσει ακόμα και τον τίτλο, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι διαφοροποιούνται οι στόχοι του σε σχέση με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Αυτό επεσήμανε με δηλώσεις που έκανε στην «Αθλητική Ροδιακή» ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Σάββενας.

Συγκεκριμένα, είπε:

«Δεν αλλάζει απολύτως τίποτα. Δεν είναι αυτοσκοπός μας η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αν ήταν, τότε δεν θα αφήναμε τον Χατζηλιόντα να φύγει και θα προχωρούσαμε και στην ενίσχυση του ρόστερ. Ακόμα και έτσι όμως όπως είναι το ρόστερ, μπορούμε να διεκδικήσουμε την πρώτη θέση. Όμως δεν υπάρχει άγχος και πίεση για κάτι τέτοιο».

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα καθαρά αγωνιστικά, δεν προέκυψε κανένα καινούργιο πρόβλημα από το παιχνίδι με τους Κώους και όλοι οι παίκτες συμμετέχουν στο πρόγραμμα των προπονήσεων. Σχετικά με το Νίκο Δημητριάδη είναι τυχερός στην ατυχία του τελικά και η δεύτερη εξέταση που έκανε έδειξε ότι δεν έχει υποστεί σε ρήξη χιαστών. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, θα του τοποθετηθεί νάρθηκας και αρκετά σύντομα θα επιστρέψει σε αγωνιστικούς ρυθμούς.