«Κλείνει» τις μεταγραφές

Στην τελική ευθεία ολοκλήρωσης των μεταγραφών του βρίσκεται ο Ιάλυσος, καθώς με την προσθήκη τριών ποδοσφαιριστών ακόμα θα τελειώσουν όλες οι κινήσεις του Ιανουαρίου.

Ο ένας είναι ο Τάσος Παγώνης ο οποίος έχει ενταχθεί και τυπικά στο ρόστερ της ομάδας και μάλιστα σήμερα θα πάρει μέρος στην προπόνηση της ομάδας που αναμένεται να γίνει στο «Οικονομίδειο». Οι άλλοι δυο είναι ο Σέρβος Τάντιτς και ο Ιβοριανός Μπραχίμα Κονέ.

Με τον πρώτο υπάρχει ένα γραφειοκρατικό θέμα το οποίο αναμένεται πάντως να ξεπεραστεί σύντομα ενώ με τον δεύτερο οι δυο πλευρές έχουν συμφωνήσει προφορικά και σήμερα αναμένεται να έρθει στο νησί μας και να πάρει μέρος και στην προπόνηση υπογράφοντας αργότερα το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παγώνης θα υπολογίζεται κανονικά για το πολύ σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με το Αιγάλεω ενώ για τους άλλου δυο δεν είναι βέβαιο καθώς ίσως δεν ετοιμαστούν τα δελτία τους.

Επτά κάρτες ο Χειμωνέττος
Επτά κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Κώστας Χειμωνέττος. Αυτό πάντως δεν σημαίνει ότι δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι του Σαββάτου μιας και οι «ερυθροκίτρινοι» αποφάσισαν να εκτίσει την ποινή των δυο αγωνιστικών με τη Νίκη Βόλου (τη μεθεπόμενη αγωνιστική) και τον Ιωνικό (αμέσως μετά).