Ο Υγρός Στίβος Ρόδου στα Χανιά

Μεθαύριο  και την Κυριακή η Ροδούλα Καραβόλια και ο Στέλιος Βεϊσάκης από τον Υγρό Στίβο Ρόδου θα βρεθούν στην ημερίδα της ΚΟΕ στο Ανοιχτό Κολυμβητήριο των Χανίων, για να συμμετάσχουν στην πρώτη επίσημη διοργάνωση στη φετινή σεζόν, μετά από μια εξαντλητική αλλά και ικανοποιητική προετοιμασία που ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι και πέντε μήνες τώρα έχει επιφέρει σημαντικές βελτιώσεις στην αγωνιστική τους συμπεριφορά και επιδόσεις.

Ο Στέλιος Βεϊσάκης θα συμμετάσχει στα 1500 μ. Ελεύθερο και στα «δικά» του  200, 100 και 50 μ. Ύπτιο και η Ροδούλα Καραβόλια στα 50, 100, 200 μ. Πεταλούδα, όπως επίσης στα 800 και 1500 μ. Ελεύθερο, ενώ αναμένεται, εύκολα ή δύσκολα, με τις χρονομετρήσεις που ήδη καταγράφουν στις προπονήσεις, να πετύχουν την πρόκριση στα Πρωταθλήματα Χειμώνα και στο Πανελλήνιο το καλοκαίρι με πλασαρίσματα στις κορυφαίες θέσεις του ελληνικού RANKING.

Στη συνέχεια, αναμένεται αξιολόγηση των αποτελεσμάτων και σε συνεννόηση με την Ομοσπονδία θα χαραχθεί η αγωνιστική πορεία για την επόμενη παρουσία και την ατομική προετοιμασία, που θα οδηγήσει κάποιο ή και τα δύο παιδιά πρώτα στο Χειμερινό και μετά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.