Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση του συλλόγου γονέων του «Ελπίδα»

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε την αίθουσα του ξενοδοχείου “Mediterranean” με αφορμή την εκδήλωση του Δωδεκανησιακού Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία, Κέντρου Διημέρευσης-Ημερήσιας Φροντίδας «ΕΛΠΙΔΑ» για την κοπή της βασιλόπιτας την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020.

Την έναρξη της βραδιάς κήρυξε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Πόκκιας με την ευλογία της βασιλόπιτας.

Εν συνεχεία, η πρόεδρος κατά το χαιρετισμό της ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους, το 2020 να χαρίσει σε όλο τον κόσμο υγεία, ευτυχία, αγάπη, χαμόγελα και όμορφες στιγμές. Ευχαρίστησε τη διοίκηση και το προσωπικό του “Mediterranean” και ιδιαιτέρως τον ιδιοκτήτη και Δήμαρχο Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη, για τη ΔΩΡΕΑΝ προσφορά της αίθουσας.

Ευχαρίστησε επίσης, το σύλλογο Κρητών Ρόδου "Ο Ψηλορείτης", που κράτησε χορευτική συντροφιά στους παρευρισκόμενους, καθώς και την ορχήστρα των Νίκο και Τζένη Λεβέντη, που κράτησε μουσική συντροφιά όλο το βράδυ στο κοινό. Τέλος, ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση.

Απονεμήθηκαν και φέτος πλακέτες ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ στον ιδιοκτήτη της εταιρείας Pane di Capo Αλέξανδρο Ποντικάκη, στον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη Νεκτάριο Πόκκια, στον ειδικό καρδιολόγο Ιωάννη Ματθαίο, στον δερματολόγο-αφροδισιολόγο Αντώνη Ρούσσο και στον δημοσιογράφο Κώστα Σαμιωτάκη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Πόκκιας, ο βουλευτής Δωδεκανήσου Νεκτάριος Σαντορινιός, η βουλευτής Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδη, ο Αντιπεριφερειάρχης Ιωάννης Φλεβάρης, ο Αντιδήμαρχος Στέφανος Δράκος, καθώς και η γραμματέας του βουλευτή Δωδεκανήσου Ιωάννη Παππά, η οποία μετέφερε με έγγραφο τον χαιρετισμό του.